Κάτω Αχαΐα: 150 άτομα επιτέθηκαν στο σπίτι του 63χρονου που έσφαξε τον εραστή της συζύγου του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ξέσπασμα βεντέτας φοβούνται οι Αρχές στην Κάτω Αχαΐα, μετά το στυγερό έγκλημα με θύμα έναν 63χρονο που δέχτηκε θανατηφόρες μαχαιριές από συνομήλικό του, για λόγους αντιζηλίας.

Σύμφωνα με το tempo24.news, περίπου 150 άτομα επιτέθηκαν στο σπίτι του δράστη, εκτοξεύοντας πέτρες και ξύλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για συγγενείς και φίλους του θύματος, οι οποίοι προκάλεσαν φθορές στο σπίτι του 63χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα βρέθηκε νεκρό σε χωράφι και έφερε στο σώμα του περισσότερες από 30 μαχαιριές. Το μένος με το οποίο μαχαίρωσε τον 63χρονο ο θύτης, έκανε τους αστυνομικούς να εκτιμήσουν από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να αποτρέψουν τυχόν περαιτέρω ένταση, ενώ η οικογένεια του δράστη έχει απομακρυνθεί από το σπίτι.

Στην απολογία του ο δράστης ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε τον 63χρονο, επειδή διατηρούσε ερωτική σχέση με τη σύζυγό του. Ο ίδιος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη πριν «θολώσει» και υπέδειξε πού είχε κρύψει το μαχαίρι. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, ο δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι είχε ζητήσει από τον εραστή της γυναίκας του να διακόψει τις επαφές μαζί της και εκείνος αρνήθηκε.

Πώς έγινε το φονικό

Ολα άρχισαν το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ο 63χρονος Ρομά και ένας συνομήλικός του, επίσης Ρομά, συναντήθηκαν σε ένα χωράφι, στην έξοδο προς τα Σαγαίικα. Ανάμεσά τους ξέσπασε άγριος καβγάς και μία γυναίκα που έτυχε να περνά από το σημείο ειδοποίησε τις Αρχές στην προσπάθειά της να προλάβει τα χειρότερα, αφού τα αίματα είχαν ανάψει. Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο χωράφι, ήταν ήδη πολύ αργά, αφού βρήκαν νεκρό τον 63χρονο σε μια… λίμνη αίματος, ενώ ο δολοφόνος είχε προλάβει να τραπεί σε φυγή.

Αμέσως, απέκλεισαν τον τόπο του εγκλήματος και άρχισαν να συγκεντρώνουν στοιχεία. Λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου, ο οποίος δεν είχε προλάβει να διανύσει μεγάλη απόσταση, με αποτέλεσμα να του περάσουν χειροπέδες. Ο ίδιος είχε προλάβει να αλλάξει ρούχα για να μη φαίνονται τα αίματα, όμως για κακή του τύχη βρέθηκε και το φονικό όπλο.

Οπως έγινε γνωστό, η σύζυγος του δράστη διατηρούσε παράνομη σχέση με το θύμα. Οταν αυτές οι πληροφορίες έφτασαν στα αυτιά του 63χρονου, «θόλωσε» και έκλεισε ραντεβού με τον άντρα στο εν λόγω χωράφι, που έμελλε να μετατραπεί σε παγίδα θανάτου. Ακολούθησε συμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο απατημένος σύζυγος, «διψασμένος» για εκδίκηση, έβγαλε ένα μαχαίρι και κατάφερε στον εραστή της συζύγου του 30 μαχαιριές. Ενδεικτικό του μίσους που τον διακατείχε είναι το γεγονός ότι είχε μαχαιρώσει το θύμα ακόμα και στο πρόσωπο!

Αξίζει να σημειωθεί πως το θύμα στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ