Φίλιππός Ζαχιώτης: Θα πρέπει όλοι να κυνηγάμε τα όνειρα μας – παράδειγμα ο Γιώργος Καραγκούνης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον συγχωριανό του, πρ. διεθνή ποδοσφαιριστή και πρωταθλητή Ευρώπης το 2004, Γιώργο Καραγκούνη βάζει ως παράδειγμα ο 20χρονος τενίστας Φίλιππός Ζαχιώτης από τον Αμπελώνα Πύργου προτρέποντας τους νέους του νομού Ηλείας να κυνηγούν τα όνειρα τους…

z1

Θυμίζουμε ότι Φίλιππος Ζαχιώτης που σπουδάζει στο Μέριλαντ των ΗΠΑ κατάφερε μαζί με τον συναθλητή του Jarrett Karnibad να καταρρίψει το ρεκόρ του πανεπιστημίου του στα διπλά, πετυχαίνοντας 20 νίκες μέσα στην ίδια αγωνιστική σεζόν. Ένα ρεκόρ που κρατούσε για 13 χρόνια ενώ απομένουν ακόμα 2 αγώνες για να ολοκληρωθεί το αγωνιστικό τους πρόγραμμα για τη σεζόν 2022-2023, που σημαίνει ότι θα έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν περισσότερο το νέο ρεκόρ.

Με δήλωση του στο iliaenimerosi.gr ο Φίλιππος Ζαχιώτης ανέφερε τα εξής:

z2

«Θα ήθελα και εγώ να πω σε όλους τους νέους του νομού μας ότι ένας ακόμη παράγοντας που μας ενώνει και μας ανοίγει δρόμους προς την επιτυχία είναι και ο αθλητισμός.

Θα πρέπει όλοι μας να κυνηγάμε τα όνειρα μας και είναι σίγουρο ότι θα έρθει η στιγμή που θα τα επιτύχουμε. Σημαντικότατο παράδειγμα ο κος Γεώργιος Καραγκούνης.

Να έχουμε λοιπόν εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στις ικανότητες μας. Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά και εύχομαι τα καλύτερα σε όλους».

iliaenimerosi.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ