Εμείς δεν είμαστε με τους φίλους μας, είμαστε με την αλήθεια ειπε η Ναταλια Γερμανού για τις κατηγορίες κατα του Αλέξη Γεωργουλη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκάθαρη θέση για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη πήρε σήμερα, μέσα από την εκπομπή της, η Ναταλία Γερμανού, με αφορμή σχόλια τηλεθεατών της, οι οποίοι, μέσες άκρες, αναρωτήθηκαν εύλογα «τι θα πει και αυτή τώρα, που είναι φίλη του;».

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, η οποία και συνδέεται με στενή πολυετή φιλία με τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή, τον οποίο και έχει καλέσει αρκετές φορές στην εκπομπή της, θέλησε να ξεκαθαρίσει μια και καλή τη θέση της, απαντώντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, στα όσα έχουν γραφτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδίως από τη στιγμή που υπήρξαν και περιπτώσεις όπως εκείνη της Θεοφανίας Παπαθωμά, η οποία, μετά τη επίθεση που δέχτηκε από δεκάδες χρήστες των social media, για τις -υποστηρικτικές προς τον Γεωργούλη- αναρτήσεις τις, ετοιμάζεται, πλέον, να απαντήσει με μηνύσεις.

«Να σας πω το εξής, τι γίνεται με αυτή την περίπτωση των φίλων, γιατί και οι προηγούμενοι περίπου φίλοι μου ήταν τα τελευταία τρία χρόνια, που κατά καιρούς τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, άλλοι καταδικάστηκαν, για κάποιους άλλους εκκρεμεί, κλπ. Άλλο η φιλία, άλλο το να κάνεις μια εκπομπή και να πρέπει να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα τα φερόμενα ως θύματα και τους φερόμενους ως θύτες. Δεν υπάρχει φιλία όταν θίγεται ένας άνθρωπος. Και στην περίπτωση αυτή υπάρχει μια καταγγελία από μια σοβαρή κοπέλα απέναντι σε έναν άνθρωπο που βεβαίως τον έχω φέρει στην εκπομπή, βεβαίως τον συμπαθούσα και τον συμπαθώ, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου», είπε αρχικά η παρουσιάστρια από το βήμα του «Καλύτερα δε Γίνεται», τονίζοντας ότι δεν κάνει την υπεράσπιση κανενός.

Κατόπιν, ξεκαθάρισε πως είναι η φύση του συγκεκριμένου επαγγέλματος και της τηλεόρασης, όπου «έρχονται αυτοί οι άνθρωποι, τους αγκαλιάζουμε, τους φιλάμε. Σήμερα εσένα, αύριο εσένα, σε έναν χρόνο θα ακούμε για άλλους που τους φέραμε πέρυσι. Και πάλι θα μας ανεβάζετε φωτογραφίες και θα λέτε “κοίτα τα ξεφτιλίκια σου”. Δουλειά είναι». Και, κλείνοντας το θέμα, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε πως, ως εκπομπή, αλλά και εκείνη προσωπικά, «δεν είμαστε με τους φίλους μας, εμείς είμαστε με την αλήθεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ