Οι ανακοινώσεις των αρχών για Καραϊβάζ: Πρόβα της δολοφονίας είχαν κάνει οι δράστες μια μέρα πριν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια δοκιμή για το πως θα κινηθούν είχαν κάνει μια μέρα πριν την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ οι δράστες, σύμφωνα με τα στοιχεία από την έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία σήμερα έκανε τις επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την υπόθεση και κυρίως την σύλληψη των δύο ανδρών, ενός 40χρονου και ενός 48χρονου που είχε γίνει γνωστή χθες.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ από την ανάλυση του υλικού διαπιστώθηκε ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν για να πλησιάσουν και να διαφύγουν από τον τόπο του εγκλήματος σκούτερ και βαν.

«Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι διαπιστώθηκε κίνηση των οχημάτων αυτών στην ίδια περιοχή και στον ίδιο χρόνο την προηγούμενη μέρα της ανθρωποκτονίας», τονίστηκε.

Μάλιστα, το βαν ανήκει σε εταιρεία για τη λειτουργία της οποίας υπεύθυνος ήταν ο 48χρονος, ενώ διαπιστώθηκε ότι ότι η παρουσία του οχήματος στην περιοχή κατά τα επίμαχα χρονικά διαστήματα σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνταν.

Οι συλλήψεις των δύο αδερφών έγιναν σε Γέρακα και Νίκαια, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο που σχετίζεται με τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα και στον ανακριτή όπου αναμένεται να ενημερωθούν για την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους.

Οι ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ

Σχετικά με τις συλλήψεις των δύο αντρών αναφέρθηκε:

«Πρόκειται για 40χρονο και 48χρονο με συγγενική μεταξύ τους σχέση, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες, Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Επιπλέον, από την έρευνα προέκυψε ότι ο 40χρονος εμπλέκεται και σε ανθρωποκτονία που τελέστηκε σε βάρος ημεδαπού την 6η Δεκεμβρίου 2021 στο Γαλάτσι, γεγονός για το οποίο συνελήφθη με έτερο ένταλμα σύλληψης».

Ειδικότερα για τον 40χρονο έχει εκδοθεί και δεύτερο ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε την 6η Δεκεμβρίου του 2021 στην περιοχή του Γαλατσίου Αττικής.

Όπως έγινε γνωστό στην παρουσίαση της υπόθεσης, ο 40χρονος και ο 48χρονος είχαν συλληφθεί κατόπιν σχετικών ενταλμάτων σύλληψης κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, σχετικά με υπόθεση ληστείας, την οποία είχαν διαπράξει το 2012 σε περιοχή της Αττικής, ενώ επιπλέον,
ο 40χρονος έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, ψευδή καταμήνυση καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η υπόθεση μπήκε σε προτεραιότητα και στο πλαίσιο αυτό, η ειδική επιχειρησιακή ομάδα που συστάθηκε, αποτελούνταν από έμπειρους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, οι οποίοι απασχολούνταν με τη συλλογή στοιχείων και πληροφοριών, καθώς και την επεξεργασία προανακριτικών και πληροφοριακών δεδομένων.

Σε όλη τη διάρκεια της προανάκρισης, συνέδραμαν ειδικοί ερευνητές της Διεύθυνσης Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών, οι οποίοι κατάφεραν να ταξινομήσουν και να επεξεργαστούν τον μεγάλο όγκο των ψηφιακών δεδομένων που συλλέχθηκαν καθώς και το Τμήμα Ανάλυσης Ψηφιακών Πειστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, μέσω της τεχνογνωσίας που διαθέτει, παρέχοντας ασφαλή και αξιοποιήσιμα συμπεράσματα.

Η έρευνα οδήγησε σε ευρήματα «αναφορικά με τα μέσα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της ανθρωποκτονίας και αφορούσαν κυρίως στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της πράξης καθώς και στην απρόσκοπτη διαφυγή τους από τον τόπο του εγκλήματος».

Παράλληλα, «η περαιτέρω ανάλυση των δεδομένων που προέκυψαν, από το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι δράστες τόσο κατά την προσέγγιση όσο και κατά τη διαφυγή τους, σε συνδυασμό με στοιχεία από έτερες ανθρωποκτονίες που χαρακτηρίστηκαν ως κατά παραγγελία και σχετίζονταν με το οργανωμένο έγκλημα, οδήγησαν στην ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δύο ημεδαπών, οι οποίοι αμφότεροι έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν».

Δείτε ολόκληρες τις ανακοινώσεις:

«Καλημέρα σας.

Σας καλέσαμε σήμερα για να σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα των ερευνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, που οδήγησαν στη σύλληψη δύο ημεδαπών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στην ανθρωποκτονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που διαπράχθηκε μεσημβρινές ώρες της 9ης Απριλίου 2021.

Πρόκειται για 40χρονο και 48χρονο με συγγενική μεταξύ τους σχέση, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες, Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Επιπλέον, από την έρευνα προέκυψε ότι ο 40χρονος εμπλέκεται και σε ανθρωποκτονία που τελέστηκε σε βάρος ημεδαπού την 6η Δεκεμβρίου 2021 στο Γαλάτσι, γεγονός για το οποίο συνελήφθη με έτερο ένταλμα σύλληψης.

Όπως κατ’ επανάληψη έχει τονίσει ο Υπουργός μας, κ. Θεοδωρικάκος, δεν πρόκειται ποτέ να αφήσουμε καμία εγκληματική ενέργεια και ιδιαίτερα ανθρωποκτονία ανεξιχνίαστη και ασφαλώς αυτό αφορά με το παραπάνω τη δολοφονία ενός δημοσιογράφου. Για αυτό θέσαμε αυτή την υπόθεση σε απόλυτη προτεραιότητα και θέλω να επισημάνω ότι είχαμε την απόλυτη και συνεχή στήριξη από τον Υπουργό και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η ειδική επιχειρησιακή ομάδα που συστάθηκε, αποτελούνταν από έμπειρους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, οι οποίοι απασχολούνταν με τη συλλογή στοιχείων και πληροφοριών, καθώς και την επεξεργασία προανακριτικών και πληροφοριακών δεδομένων.

Να σημειώσω ότι σε όλη τη διάρκεια της προανάκρισης, μας συνέδραμαν ειδικοί ερευνητές της Διεύθυνσης Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών, οι οποίοι κατάφεραν να ταξινομήσουν και να επεξεργαστούν τον μεγάλο όγκο των ψηφιακών δεδομένων που συλλέχθηκαν καθώς και το Τμήμα Ανάλυσης Ψηφιακών Πειστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, μέσω της τεχνογνωσίας που διαθέτει, παρέχοντας ασφαλή και αξιοποιήσιμα συμπεράσματα.

Αποτέλεσμα της μεθοδικής και άρτιας έρευνας ήταν να καταδειχθούν καίρια ευρήματα αναφορικά με τα μέσα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της ανθρωποκτονίας και αφορούσαν κυρίως στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της πράξης καθώς και στην απρόσκοπτη διαφυγή τους από τον τόπο του εγκλήματος.

Η περαιτέρω ανάλυση των δεδομένων που προέκυψαν, από το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι δράστες τόσο κατά την προσέγγιση όσο και κατά τη διαφυγή τους, σε συνδυασμό με στοιχεία από έτερες ανθρωποκτονίες που χαρακτηρίστηκαν ως «κατά παραγγελία» και σχετίζονταν με το οργανωμένο έγκλημα, οδήγησαν στην ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δύο ημεδαπών, οι οποίοι αμφότεροι έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν.

Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που χειρίστηκαν την υπόθεση για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια των ερευνών, οι οποίες βέβαια συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας αναλύσει η Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Β’ Κωνσταντία Δημογλίδου.»

Δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμου Β΄ Κωνσταντία Δημογλίδου:

«Κυρίες και κύριοι καλημέρα σας,

Όπως προανέφερε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, δύο ημεδαποί ηλικίας 40 και 48 ετών, για τη συμμετοχή τους στην ανθρωποκτονία σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Επιπλέον, ο 40χρονος συνελήφθη δυνάμει και δεύτερου εντάλματος σύλληψης που αφορά σε έτερη υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε την 6η Δεκεμβρίου του 2021 στην περιοχή του Γαλατσίου Αττικής.

Στο σημείο αυτό και σε συνέχεια των όσων επεσήμανε ο κ. Διοικητής, θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με το ιστορικό της υπόθεσης της ανθρωποκτονίας σε βάρος του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ.

Όπως ήδη γνωρίζετε, μεσημβρινές ώρες της 9ης Απριλίου του 2021 στην περιοχή του Αλίμου, άγνωστος δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, προσέγγισε πεζός το δημοσιογράφο και πυροβόλησε επανειλημμένα εναντίον του.

Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του δημοσιογράφου, ενώ ο δράστης επιβιβάσθηκε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την ανωτέρω Υπηρεσία και με τη συνδρομή των Διευθύνσεων Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών καθώς και Εγκληματολογικών Ερευνών, ακολούθησε επισταμένη και συνδυαστική έρευνα, η οποία οδήγησε στη συλλογή σημαντικών πληροφοριακών και προανακριτικών δεδομένων.

Συγκεκριμένα, από τη συνδυαστική ανάλυση του υλικού που συγκεντρώθηκε, διακριβώθηκε ότι, οι δράστες για την προσέγγιση και τη διαφυγή τους από τον τόπο του εγκλήματος χρησιμοποίησαν τουλάχιστον μια μοτοσικλέτα τύπου «SCOOTER» καθώς και φορτηγό τύπου «βαν». Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι διαπιστώθηκε κίνηση των οχημάτων αυτών στην ίδια περιοχή και στον ίδιο χρόνο, την προηγούμενη μέρα της διάπραξης της ανθρωποκτονίας.

Ακολούθησε περαιτέρω συλλογή στοιχείων αναφορικά με το φορτηγό τύπου «βαν» προκειμένου διευκρινιστεί το ιδιοκτησιακό του καθεστώς και εξακριβωθεί ο λόγος κίνησης στην περιοχή. Στο πλαίσιο αυτό, προέκυψε ότι το εν λόγω όχημα ανήκει σε εταιρία, για τη λειτουργία της οποίας υπεύθυνος ήταν ο 48χρονος, ενώ από τον επακόλουθο οικονομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, καταδείχθηκε ότι η παρουσία του οχήματος στην περιοχή κατά τα επίμαχα χρονικά διαστήματα σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνταν.

Από την επακόλουθη προανακριτική διαδικασία, η οποία επικεντρώθηκε σε επιπλέον διασταυρώσεις στοιχείων και εξετάσεις προσώπων, ανέκυψε η συμμετοχή του 40χρονου και του 48χρονου στην τέλεση της ανθρωποκτονίας.

Πρόκειται για άτομα τα οποία έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν ενώ ειδικότερα για τον 40χρονο προέκυψε, από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, ότι εμπλέκεται και στην υπόθεση της έτερης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε στο Γαλάτσι την 6η Δεκεμβρίου 2021.

Στο πλαίσιο αυτό, το σύνολο των προανακριτικών στοιχείων που συλλέχθηκαν και για τις δύο υποθέσεις, υπεβλήθη στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και κατόπιν εκδόθηκαν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης.

Αναφορικά με το ποινικό παρελθόν των συλληφθέντων διαπιστώθηκε ότι:

είχαν συλληφθεί κατόπιν σχετικών ενταλμάτων σύλληψης κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, σχετικά με υπόθεση ληστείας, την οποία είχαν διαπράξει το 2012 σε περιοχή της Αττικής, ενώ επιπλέον,
ο 40χρονος έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, ψευδή καταμήνυση καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ οι έρευνες, για την ταυτοποίηση και σύλληψη και άλλων δραστών συνεχίζονται.

Σας ευχαριστώ.» ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: Αθάνατος!

Σαν σήμερα εκοιμήθη ο Θόδωρος Κολοκοτρώνης Ευτυχώς αναγνωρισμένος για την τεράστια αξία του, εν ζωή.Κάτω από τα πόδια του τοποθετήθηκε η τουρκική σημαία διότι...

Έκρηξη του Νίκου Μωραϊτη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Όλα αυτά τα γαλάζια λαμόγια με τις Φερράρι και τις Πόρσε

Σε ανάρτηση του ο Νίκος Μωραϊτης αναφέρει:  Όλα αυτά τα γαλάζια λαμόγια με τις Φερράρι και τις Πόρσε, όλοι αυτοί που δεν ήξεραν πόσα εκατομμύρια...

Ο Λόγος του Κολοκοτρώνη στην Πνύκα

Εκφωνήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 1838 στην Πνύκα και πρωτοδημοσιεύτηκε στις 13 Νοεμβρίου 1838 στην αθηναϊκή εφημερίδα «Αιών»Στις 7 Οκτωβρίου 1838 ο γηραιός στρατηγός και...

Θρήνος για τον 17χρονο ποδοσφαιριστή Θοδωρή Αθανασιάδη – Το παλικάρι σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ενας 17χρονος οδηγούσε όχημα στο οποίο επέβαινε η μητέρα του και ένας συνομήλικος φίλος του στα πίσω καθίσματα που σκοτώθηκε  Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο συγκρούστηκε...

Κεραυνοί του Κώστα Βαξεβάνη κατά του Αλέξη Τσίπρα για την “Διαύγεια”

Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει ανακοινώσεις για την ανάγκη της νέας ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ. Τα πράγματα είναι απλά: Η λειτουργία της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ έχει υποβαθμιστεί και σαμποταριστεί από την...

Η Ικεσία του Κολοκοτρώνη στην Παναγία και η παρέμβαση Της

Σαν σήμερα εκοιμήθη ο Αρχιστράτηγος που απελευθέρωσε την Ελλάδα Πάντα ο όρος «θαύμα» γίνεται αντικείμενο διαμάχης ανάμεσα σε πιστούς, «λιγότερο πιστούς», ορθολογιστές και άθεους. Το...

Η Διαφήμιση στην Αρχαία Ελλάδα: Τα Πρώτα «Marketing Tricks» της Ιστορίας

Η διαφήμιση και η προώθηση προϊόντων δεν αποτελούν σύγχρονες εφευρέσεις Αντίθετα, ήδη από την Αρχαία Ελλάδα και τη Ρώμη, τεχνίτες, έμποροι και διοργανωτές εκδηλώσεων χρησιμοποιούσαν...

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης 1770 – 1843 Ποιος ηταν ο όρκος του Κολοκοτρώνη;

"Τούρκος μη μείνει στο Μωριά, μηδέ στον κόσμο όλο".  Αυτός ηταν ο όρκος που έδωσε όταν ξεκίνησε την επανάσταση «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»«Όταν αποφασίσαμε...

Κώστας Βαξεβάνης: Οι κοινωνικές δαπάνες και πρόνοιες θα κόβονται για να είμαστε «Συνταγματικοί»

Σε παρεμβαση του ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρει: Εκεί στην Αντιπολίτευση, έχετε καταλάβει ότι η πρόταση του Μητσοτάκη για ισοσκελισμένο προϋπολογισμό στην Συνταγματική Αναθεώρηση, είναι η...

Οι κρυπτοχριστιανοί του Πόντου

Μια σημαντική πτυχή της ποντιακής ιστορίας, αυτή των Κρυπτοχριστιανών, αναμένεται να αναδειχθεί σε ειδική εκδήλωση μνήμης που διοργανώνεται στηΔράμα. Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026,...

Η χαμένη Αλεξάνδρεια στον Τίγρη: Η πόλη του Μεγάλου Αλεξάνδρου που ξαναβρέθηκε

Για αιώνες, μία από τις σημαντικότερες πόλεις του αρχαίου κόσμου έμοιαζε να έχει εξαφανιστεί οριστικά Θαμμένη κάτω από σκόνη, μετακινούμενους ποταμούς και εμπόλεμες ζώνες, η...

Όταν οι Πέρσες έμαθαν γιατί έπαθλο αγωνίζονταν οι Έλληνες στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Λίγο πριν από τις μεγάλες συγκρούσεις Ελλήνων και Περσών ένα φαινομενικά μικρό περιστατικό φώτισε μια τεράστια διαφορά νοοτροπίας. Μερικοί λιποτάκτες από την Αρκαδία, άνθρωποι...

Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή – Ένα λαμπρό μυαλό, ένας σπουδαίος Έλληνας

Ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή (Βερολίνο, 13 Σεπτεμβρίου 1873 – Μόναχο, 2 Φεβρουαρίου 1950) ήταν Έλληνας μαθηματικός, που διακρίθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Καραθεοδωρή ήταν γνωστός...

Σάλος με την ανάρτηση της Εφης Αχτσιογλου για τον “βιγκανισμό” και τον “τραμπισμό”

Σε ανάρτηση της στο διαδίκτυο η Εφη Αχτσιογλου αναφέρει: Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να...

Τα πάθη της ζωής μου – Μπέρτραντ Ράσελ

Στις 2 Φεβρουαρίου 1970 φευγει απο τη ζωη ο βραβευμένος με Νόμπελ φιλόσοφος, Μπέρτραντ Ράσελ, σε ηλικία 97 ετώνΘεωρήθηκε σε διάφορες εποχές, φιλελεύθερος, σοσιαλιστής...

Εχασε την ζωή του ο 33χρονος Γιάννης στο ναυάγιο του επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους Lily Jean ανοιχτά της Μασαχουσέτης

Ο άτυχος Γιάννης καταγόταν από τον Κόκκινο Πύργο Τυμπακίου στη Μεσαρά Η είδηση του χαμού του σόκαρε τον τόπο καταγωγής τους και ολόκληρο το νησί. Το...

Τι φυτεύουμε τον Φεβρουάριο

Ο Φεβρουάριος είναι ο δεύτερος μήνας του έτους, στα τέλη του χειμώνα και χαρακτηρίζεται από κρύο, παγωνιά, και βοριάδες, ενώ στις πιο ορεινές και...

Σαν σημερα το 1950 έφυγε απο τη ζωη ένας απο τους μεγαλύτερους Έλληνες επιστήμονες, ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρη

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Στις 2 Φεβρουαρίου 1950 απεβίωσε ο διεθνούς φήμης Θρακιώτης επιστήμονας.Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου του Μονάχου ανήγγειλε στον πρύτανη του Πανεπιστημίου...

H Eθνική Ομάδα γυναικών στο πόλο συνέτριψε 23-6 την Κροατία

H Eθνική Ομάδα γυναικών στο πόλο συνέτριψε 23-6 την Κροατία και συνέχισε την αήττητη εκπληκτική της πορεία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της ΠορτογαλίαςΑντίπαλος στα...

Υπαπαντή του Κυρίου: Τι γιορτάζει η Εκκλησία μας στις 2 Φεβρουαρίου

Την Υπαπαντή του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού γιορτάζει η Εκκλησία μας στις 2 Φεβρουαρίου 2019. Το γεγονός αυτό εξιστορεί ο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ