Κάλεσμα Βελόπουλου για πανστρατιά των πατριωτικών δυνάμεων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος με αφορμή το «κόψιμο» από τον Άρειο Πάγο κομμάτων που είχαν δηλώσει ότι θα κατέβουν στις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαίου.

Ο κ. Βελόπουλος χαρακτήρισε «απαράδεκτο» και «ανεπίτρεπτο» το γεγονός και κάλεσε όλα τα κόμματα που είδαν την πόρτα της εξόδου σε συστράτευση των εθνικών πατριωτικών σχηματισμών μετά τις εκλογές απέναντι σε όσους είναι «για την καρέκλα, την μπίζνα και να οδηγήσουν σε συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο».

Παράλληλα, εξέφρασε τον φόβο ότι αυτές είναι οι τελευταίες εκλογές που γίνονται ως δημοκρατία και έριξε τα βέλη της προς την Νέα Δημοκρατία η οποία, όπως είπε, «με δικό της νόμο απορρίπτει κόμματα που δεν είναι της αρεσκείας της».

Μεταξύ άλλων, ο Άρειος Πάγος «έκοψε» το κόμμα «Πατριωτική Λύση» των Εμφιετζόγλου-Μπογδάνου και την «Πατρίδα» της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

«ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ για πανστρατιά όλων των δυνάμεων που παράνομα κόπηκαν στον Α.Πάγο για να τσακίσουμε την διεφθαρμένη ηγεσία της ΝΔ!Μη συμπεριφέρεστε όπως τον 2ο αι πΧ, που οι Ρωμαίοι τσάκιζαν Έλληνες και οι Έλληνες σκοτωνόταν μεταξύ τους!Έτσι οι Ρωμαίοι υποδουλώσαν όλους τους Έλληνες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ