Εξώδικο στον Τσίπρα έστειλε ο Άδωνις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με εξώδικο στον Αλέξη Τσίπρα κινήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά από την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το βίντεο με τον Ceo εταιρείας της ασφαλιστικής εταιρείας, Αλέξη Λιάγκα να απειλεί τους εργαζόμενους μπροστά του, να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.

Ο Άδωνις κάνει λόγο για συκοφαντία και υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι «ο κύριος Τσίπρας σε σειρά τηλεοπτικών του συνεντεύξεων ισχυρίστηκε ψευδώς ότι εγώ έχω δώσει απευθείας αναθέσεις σε ιδιωτική επιχείρηση, την οποία είχα επισκεφθεί στο πλαίσιο της προεκλογικής μου εκστρατείας στο Βόρειο Τομέα Αθηνών».

«Δηλώνω ότι ουδέποτε έχω δώσει την οποιαδήποτε απευθείας ανάθεση ή οποιουδήποτε είδους ανάθεση στη συγκεκριμένη εταιρεία και στον ιδιοκτήτη, τον οποίο γνώρισα για πρώτη φορά στη ζωή μου εκείνη την ημέρα κατόπιν δικής του προσκλήσεως» αναφέρει ο Άδωνις.

«Αντί να ζητήσουν συγγνώμη που τρομοκρατούν και απειλούν εργαζόμενους…»

Σε απάντησή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου τονίζει: «Αντί να ζητήσει συγγνώμη για την τρομοκρατία εργαζομένων, ο κ. Γεωργιάδης απειλεί με αγωγές τον Αλέξη Τσίπρα» σημειώνει και προσθέτει:

«Αντί να ζητήσουν συγγνώμη που τρομοκρατούν και απειλούν εργαζόμενους για να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, στρέφονται με απειλές για αγωγές ακόμη και κατά του Αλέξη Τσίπρα, θέλοντας να τρομοκρατήσουν και την Αξιωματική Αντιπολίτευση που τους ασκεί κριτική. Καλοδεχούμενη κάθε αγωγή και κάθε μήνυση κ. Γεωργιάδη. Την κριτική μας ωστόσο δε θα την αποφύγετε. Όσο χρήματα των φορολογούμενων πολιτών καταλήγουν με απευθείας αναθέσεις σε τσέπες λίγων και εκλεκτών, εμείς θα τρομοκρατούμε τους τρομοκράτες.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ