15χρονο κορίτσι έσβησε ξαφνικά μεσα σε νυχτερινό μαγαζί που διασκέδαζε με την παρέα της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια πρωτοφανή τραγωδία σημειώθηκε στο πλαίσιο εκδρομής που είχε πάει σχολείο από την Αθήνα στα Τρίκαλα όταν μια 15χρονη έφυγε από τη ζωή ξαφνικά χθες το βράδυ από αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής αίτια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το trikalanews.gr, η άτυχη μαθήτρια είχε πάει να διασκεδάσει σε νυκτερινό μαγαζί μαζί με τους συμμαθητές της. Περίπου στη 1 τα ξημερώματα το κορίτσι δεν αισθάνθηκε καλά και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της.

Το περιστατικό τρομοκράτησε τόσο τους άλλους μαθητές όσο και τους καθηγητές που συνόδευσαν την ανήλικη στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Η κοπέλα μετέβη στο ίδρυμα σε σχεδόν ημιθανή κατάσταση. Εκεί, οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν, ενώ συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα…

Πηγές αναφέρερουν πως το κορίτσι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και εκτιμάται πως «έφυγε» τόσο αιφνίδια από ανακοπή καρδιάς. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διαπιστωθούν μετά από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν από την Αθήνα στα Τρίκαλα μέσα στη νύχτα.

Έξω από το νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας όταν ενημερώθηκαν από ψυχολόγο ότι η κόρη τους δεν είναι στη ζωή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ