Καθαρές κουβέντες, η μαύρο στις κάλπες!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τσίπρας όπου σταθεί κι όπου βρεθεί καταγγέλει την κυβέρνηση και τα «πεπραγμένα» αυτής υποσχόμενος ότι θα τα καταργήσει όλα, αναφερόμενος μάλιστα και σε αυτά, που θα  καταργήσει, ένα προς ένα.

Αυτό που όχι μόνο λησμονεί αλλά και παντελώς ξεχνάει είναι η κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής στην ενέργεια όπως είχε ρητά υποσχεθεί με την εφαρμογή αυτής …τότε που σοκάρισε το, πτωχικό, πανελλήνιο, και ακόμα ισχύει αντιμετωπιζόμενη με αλχημείες Μητσοτάκη. Τις γνωστές «μεσοβέζικες» χωρίς η λύση να διαφαίνεται, καί με τον φτωχό δεμένο χειροπόδαρα στις ορέξεις των παραγωγών ενέργειας, της ΔΕΗ όχι μόνο περιλαμβανομένης, αλλά και πρώτης πρώτης στην «αρπαχτή» αφού, αλλάξτε τις λάμπες με LED να γλιτώσετε. Άκου «δούλεμα».

Αυτά ο Τσίπρας. Ο Μητσοτάκης υπόσχεται αυξήσεις για να …. αν. Εξακολουθεί όμως να θεωρεί τους Έλληνες, ζητιάνους, υποσχόμενος 150 € κουπόνι σε κάθε ελληνόπουλο που κλείνει τα 18 του χρόνια! Τι ξεφτίλα!

Συνεπώς για τον ψηφοφόρο η λύση είναι μία και αμφίδρομη. Η εξής: Σαφείς επ αυτού απαντήσεις, ή καταψήφιση. Όχι αποχή, καταψήφιση. Καταψήφιση στις κάλπες για να φύγουν, αφού πρόγραμμα όχι μονο δεν ανακοινώνουν, αλλα ενεργούν όπως οι σταθμάρχης στα τρένα: «Πάμε κι όπου βγει!». Έτσι θα «βγει». Θα τους το επιτρέψει ο ψηφοφόρος;..

ΔΗΜΟΦΙΛΗ