Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποστομωτική απάντηση Βελόπουλου στον Ανδρουλάκη για τα βιβλία θρησκευτικών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποστομωτική απάντηση για την επίθεση που δέχεται από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, με αφορμή τις φωτογραφίες με την Παναγία ως «Γκέισα» που παρουσίασε κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας, έδωσε σήμερα μέσω του Focus FM 103.6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης για τις δηλώσεις Ανδρουλάκη ο οποίος τον κατηγόρησε για “χριστιανο-εμπόριο”, χαρακτηρίζοντας τον
άσχετο, ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε χαρακτηριστικά:

«Ο διαχρονικά άεργος, παιδί του κομματικού σωλήνα ο κος Ανδρουλάκης, αλλά και του Τσουκάτου και της παρέας της Siemens και των εκατομμυρίων των μιζών, σήμερα αιφνιδίως επέλεξε να ασχοληθεί και με τη θεολογία.

Εμείς λοιπόν επειδή αγαπάμε πραγματικά όλους τους ανθρώπους, αγαπάμε και τον κύριο Ανδρουλάκη, συγχωρούμε κόσμο, συγχωρούμε ανθρώπους, θα του πούμε ότι είναι ευκαιρία να μελετήσει πραγματικά την Ορθοδοξία . ‘Ώστε να μάθει ότι το «αγαπάτε αλλήλους», η διδαχή του προτάσσει την αγάπη για τους άνδρες, αλλά και για τις γυναίκες έναντι της βίας, πρέπει να την ακολουθεί πιστά, ο ίδιος.

Εναλλακτικά εάν θέλει μπορεί να συνεχίσει να κάνει σταδιοδρομία στα πάνελ τα ψυχαγωγικά, του ευχόμαστε και στην… Πάνια.

Και επειδή είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και στηρίζουμε την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, σεβόμαστε τις αποφάσεις του ΣτΕ, γι΄αυτό και επιμένουμε ότι, αυτό που έκαναν με την Παναγία την Γκέισα, είναι προσβολή, απλά πράγματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ