Το «σκέρτσο» του Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εάν ήταν να γίνει ποτέ στην Ελλάδα, την προεκλογική Ελλάδα, κάτι σαν αυτό που εξακολουθητικά ειπώθηκε. Από τον Μητσοτάκη. Ποίος άλλος εκτός από τον Μητσοτάκη; Αφού δεν υπάρχει ουδείς άλλος !!

Έτσι τοποθετείται με «σκέρτσο» και γελώντας /χαμογελώντας. Με κάτι «ζητώ ψήφο αυτοδυναμίας» αλλά και άλλα ηχηρά «σκερτσόζικα;» τοιαύτα προσπαθεί, απελπισμένα, να πείσει τον ψηφοφόρο λίγο /πολύ με το Λουδοβίκειον εκείνο του …τότε τότε πως «απρέ μουά….ντελούζ».

Και νομίζει ότι έτσι θα το περάσει θα το περάσει. Όμως γελάστηκε. Άλλα είναι τα μηνύματα, και εντελώς αντίθετα, αφού το..χάος έχει ήδη συντελεστεί, και όχι πριν από αυτόν, αλλά μέ αυτόν.

Και στην οικονομία, και στην υγεία, αλλά και και στο Αιγαίο, και όπου αλλού κοιτάξει κανείς αφού με τις μεταγραφές, και όχι με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, που κυβέρνησε, τα σχέδια του βγήκαν όλα πλάνες.

Αυτό βγαίνει και από τις πιο, γι αυτόν, φιλικά προσκείμενες δημοσκοπήσεις που τον φέρνουν πολύ πίσω από το «ατομικό» του ρεκόρ. Αυτό των προηγούμενων εκλογών. Όλος ο κόσμος το βλέπει, και μεθαύριο βράδυ θα επικαιροποιηθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ