Πως τα παλικάρια της ΕΛΑΣ έσωσαν ένα μωράκι που οι γονεις του παράτησαν μεσα στο αυτοκίνητο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ζευγάρι από τη Δανία, σήμερα το πρωί στο χωριό Τσιλιβί στη Ζάκυνθο, καθώς είχαν αφήσει το μωρό τους στο αυτοκίνητο και είχαν πάει… αμέριμνοι για ψώνια.

Περαστικοί που είδαν το ενός έτους αγοράκι κλειδωμένο στο πίσω κάθισμα, κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, με έναν από αυτούς, να απεγκλωβίζει το παιδάκι, που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, βρισκόταν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο για πάνω από 30 λεπτά.

Λίγο μετά τις 9μμ, η ΕΛ.ΑΣ. δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter μια φωτογραφία με τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να έχει αγκαλιά του το μωράκι, το οποίο απεγκλώβισε από το όχημα των γονιών του. Η φωτογραφία συνοδεύεται από την ακόλουθη λεζάντα: «Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κρατά στην αγκαλιά του μωρό το οποίο απεγκλώβισε λίγο νωρίτερα, όταν βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε όχημα. Το μωρό μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο της Ζακύνθου, όπου σύμφωνα με τους ιατρούς δεν διατρέχει κίνδυνο για την υγεία του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ