Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Περί εορτών, προσευχών στην Αγία Σοφία και πανηγυριών των βαρβάρων, για την Άλωση της Βασιλεύουσας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια δέουσα μικρή απάντηση όσον αφορά τους Τούρκους

Επιμέλεια από Αντώνη Αντωνά.

Επετείους εορτάζουν λαοί, που απελευθερώθηκαν, που απέκτησαν τα υπόδουλα ιερά τους πάτρια εδάφη, που απέκτησαν δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα….. , που επαναστάτησαν κατά βαρβάρων κατακτητών……

ΕΣΕΙΣ τι εορτάζετε ΒΑΡΒΑΡΟΙ…..; ΤΙ; Καταλήψεις ξένων εδαφών, που ΠΟΤΕ δεν σας ανήκαν, τις ανείπωτες σφαγές που διαπράξατε από την γένεση σας ;

keimeno alosi antonas1

Άρπαγες, δολοφόνοι, εγκληματίες, ολετήρες πολιτισμών, γενοκτόνοι και όλα τα συνώνυμα, που απόλυτα ταιριάζουν και στις ημέρες και στις πράξεις σας …… Γιορτάζετε ντροπιαστικές νίκες, που πετύχατε βάρβαρα, δια πυρός, σπάθης και υπέρτερου στρατού…… 30πλάσιο στρατό συγκεντρώσατε για να κατορθώσετε να αλώσετε την Βασιλεύουσα…. ., που υπερασπίσθηκαν μόνο 8000 μαχητές και έπεσαν όλοι υπέρ πίστεως και πατρίδας….. , αφού σας προκάλεσαν όλεθρο και καταστροφή…..

Ποτέ δεν αντιμετωπίσατε υπέρτερους ή ισότιμους στρατούς….ΠΟΤΕ….. Με την μπαμπεσιά σας ( και αυτή η τουρκική λέξη είναι ανάμεσα στα άλλα επώνυμα σας) εντοπίζατε μικρούς λαούς και μειονότητες και τους εξαφανίζατε….. καταπατώντας τα ιερά τους εδάφη…..

Τι ρίζες έχετε στην Μ. Ασία, τι ρίζες είχατε στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια, την Ελλάδα, την Κύπρο…; Τι διεκδικείτε ακόμη και σήμερα…. Τι: Των προγόνων σας γη; Από που και ως που….. Στις στέπες της βαθύτερης βάρβαρης Ανατολής ζούσαν σε σπηλιές και δέντρα….. απολίτιστοι και αχρείοι….Όταν οι Έλληνες είχαν φιλοσοφία και πολιτισμό, εσείς επικοινωνούσατε με νοήματα…..

keimeno alosi antonas2

«Τούτων δε των βαρβάρων τινές μεν γυμνοί το παραπάν βιούντες, κοινάς έχουσι τας γυναίκας και τα τέκνα παραπλησίως ταις των θρεμμάτων αγέλαις, ηδονής δε και πόνου την φυσική μόνο αντίληψη ποιούμενοι των αισχρών και καλώς ουδεμίαν λαμβάνουσιν έννοιαν».

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΑΠΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…..ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…….

ΑΧΝΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ,,,,, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ……

ΣΕ ΠΟΤΙΣΜΈΝΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΖΕΙΤΕ….. ΒΑΛΤΟΣ ΘΑ ΓΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΡΟΥΦΗΞΕΙ…… ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΆΚΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΕΣΑ……

Όστις σκάπτει λάκκον θέλει πέσει εις αυτόν και ο λίθος θέλει επιστρέψει εις τον κυλίοντα αυτόν.
Παλαιά Διαθήκη (Παροιμίαι ΚΣΤ’ 27)

«Από την πρώτη μαύρη μέρα που μπήκαν στην Ευρώπη, ήταν το μόνο δείγμα της ανθρωπότητας που έδειξε τη μεγαλύτερη έλλειψη ανθρωπισμού. Οπουδήποτε κι αν πήγαν, μια πλατιά κηλίδα αίματος έδειχνε τα ίχνη της διαβάσεώς τους και σ΄ όλη την έκταση της κυριαρχίας τους ο πολιτισμός εξαφανιζόταν».
Γλάδστων, Πρωθυπουργός της Βρετανίας, 1876

Δεν υπάρχει σημαία τόσο μεγάλη για να καλύψει την ντροπή το να σκοτώνεις αθώους ανθρώπους…
HowardZinn.

«Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ευρώπη, στην Ασία ή στην Αφρική, η εγκαθίδρυση της τουρκικής κυριαρχίας να μην είχε σαν συνέπεια την υποβάθμιση του πολιτισμού. Η Τουρκία, όπου βγήκε νικήτρια έφερε την καταστροφή».
Κλεμανσώ, πρωθυπουργός της Γαλλίας (Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος)

«Για την τουρκική λογική το σπαθί αποτελεί το πιο σίγουρο μέσον επίλυσης των προβλημάτων».
Ντομινίκ Ντυφούρ ντε Πραντ, Γάλλος διπλωμάτης (Dominique Dufour De Pradt 1759-1837)

Αυτή η χώρα πέρασε από την βαρβαρότητα στην παρακμή χωρίς ποτέ να γνωρίσει τον πολιτισμό
…Τσώρτσιλ…..

ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ………

«Μην επιδιώκεται την ειρήνη, για να είστε οι κερδισμένοι» (47: 35). Και αλλού: «Οι Τούρκοι ήταν οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Προφήτη. Είμαστε οι βοηθοί του Αλλάχ και οι βεζύρηδες του Αγγελιοφόρου του. Πολεμούμε τον κόσμο μέχρι που να πιστέψουν στον Αλλάχ. Όποιος πιστέψει στον Αλλάχ και στον Αγγελιοφόρο του έχει εξασφαλίσει τη ζωή του και τα υπάρχοντά του από μας. Όσο για κείνον που δεν πιστεύει, θα τον πολεμήσουμε για πάντα για τον σκοπό του Αλλάχ. Ο φόνος του είναι μικρό πράγμα για μας» (9: 69).

– «Φονεύετε τους απίστους όπου και αν τους βρίσκετε» (2: 190-193).

– «Θυμηθείτε ότι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους: “Είμαι μαζί σας δώστε αντοχή στους Πιστούς. Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων. Τσακίστε τους λαιμούς τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους”» (8: 12).

– «Όταν συναντάτε τους απίστους (στη μάχη), τσακίστε τούς λαιμούς τους· αργότερα, όταν θα τους έχετε πλήρως καθυποτάξει, δέστε τους γερά» (47: 4).

– «Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ημέρα της Κρίσεως, ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του, ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας, (ακόμη κι αν είναι) απ’ τους ανθρώπους του Βιβλίου (χριστιανοί και Εβραίοι) μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κι αισθάνονται καθυποταγμένοι» (9: 29).

Δεν φτάνουν ποτέ, δεν χορταίνουν το αδηφάγο σας στόμα, ούτε οι κλεψιές σας, ούτε τα εγκλήματα πολέμου, ούτε η καταπάτηση ξένων εδαφών, που ανά τους αιώνες έχετε διαπράξει. Δεν αισχύνεσθε, που η Διεθνής Κοινότητα σας κοιτά με περιφρόνηση….;

«Η βάρβαρη δράση της Τουρκίας, η μηδενιστική ανθρωπιστική αντίληψη, που διακατέχει τους Τούρκους και η αντίληψη της κτήσης μέσω της αρπαγής και της χρήσης οποιουδήποτε μέσου απαιτηθεί, είναι στοιχεία καταγεγραμμένα ιστορικά και αποδεικνύουν πως ΠΡΕΠΕΙ η διεθνής κοινότητα να αναθεωρήσει τα πάντα για την ανά τους αιώνες εγκληματία πολέμων βάρβαρη Τουρκία και την πραγματική της εικόνα, η οποία και με βάση το ιερό της Κοράνι επιδιώκει μέχρι και σήμερα να επιβάλει τον Ισλαμισμό δια πυρός, σιδήρου και σπάθης…..»

Χιλιάδες τόμοι ΜΑΥΡΗΣ ΒΙΒΛΟΥ πρέπει να γραφούν, για την επαίσχυντη πορεία της Τουρκίας….και δεν αναφέρω «ιστορία» διότι….
“Η Τουρκία δε έχει ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο”… Νεοκλής Σαρρής :

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
http://www.ledrastory.com cyprushellenica.blogspot.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ