Η καταστροφή της κοινωνίας σε μία εικόνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Του Βασίλη Βιλιάρδου

Το διακύβευμα των εκλογών

Μάλιστα. Καταφέραμε να εγκατασταθεί και στην Ελλάδα το σύστημα που οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι – με την έγκριση ποσοστού 41% των ψηφοφόρων. Να εγκρίνουν επί πλέον οι Πολίτες με την ψήφο τους τα εξής:

IMG 3108

(α) την κυριαρχία των κερδοσκοπικών funds, των κορακιών που κατάσχουν και πλειστηριάζουν τα σπίτια τους, (β) το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, (γ) τον αφελληνισμό της χώρας με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της, καθώς επίσης (δ) την αντικατάσταση των Ελλήνων εργαζομένων με φθηνούς μετανάστες που πιέζουν τους μισθούς τους και μετατρέπουν την ελληνική κοινωνία σε πολυπολιτισμική.

Η εξέλιξη των καταθέσεων που η ΝΔ θριαμβολογεί για την αύξηση τους, από 179,97 δις € το 2021 στα 191,87 δις € το 2022, εύλογα μετά την αύξηση του χρέους κατά 44 δις € με δανεικά, τεκμηριώνει το άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ φτωχών και πλουσίων – αφού το 84,9% των καταθετών έχουν αποταμιεύσεις κάτω από 5.000 € και συνολικά 12,46 δις €, ενώ το 0,7% πάνω από 100.000 € και συνολικά 80,79 δις €!

Αυτό ήταν το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου για την εγχώρια πολιτική και οικονομική ελίτ, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία – με τη βοήθεια του αμερικανικού πολιτικού marketing, της χειραγώγησης των ΜΜΕ και της επιδοματικής πολιτικής με δανεικά που θα πληρώσουμε πανάκριβα εμείς και τα παιδιά μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ