Ψυχοπαθής πατέρας στις ΗΠΑ εκτέλεσε τα τρια αγοράκια του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν την χωράει ο νους την φρικτή δολοφονία 3 μικρών παιδιών από τον ίδιο τους τον πατέρα, σε περιοχή του Οχάιο, στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για τον 32χρονο Τσαντ Ντόερμαν, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη, έβαλε στη σειρά τους γιους του ηλικίας 7, 4 και 3 ετών και τους εκτέλεσε εν ψυχρώ με καραμπίνα. Μάλιστα, ένα από τα παιδιά κατάφερε να ξεφύγει αρχικά και έτρεξε να απομακρυνθεί, ωστόσο ο 32χρονος το κυνήγησε και αφού το έσυρε στο σπίτι, το πυροβόλησε και αυτό.

doerman 1

Η μητέρα των άτυχων παιδιών προσπάθησε να τα σώσει, με τον 32χρονο να την πυροβολεί στο χέρι. Από το μακελειό κατάφερε να γλιτώσει η θετή του κόρη, η οποία έτρεξε έξω από το σπίτι για να φωνάξει βοήθεια.

Ο Ντόερμαν συνελήφθη και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη, με τον εισαγγελέα να κάνει λόγο για την «χειρότερη εγκληματική πράξη» που έχει δει στην καριέρα του.

«Σε μια πράξη ανείπωτης σκληρότητας, ο πατέρας που στέκεται μπροστά σας έβαλε στη σειρά τα τρία μικρά αγόρια και τα εκτέλεσε στο ίδιο του το σπίτι με μια καραμπίνα. Ξέρουμε ότι ένα από τα αγόρια κατάφερε να ξεφύγει και έτρεξε σε ένα λιβάδι κοντά στο σπίτι. Ξέρουμε επίσης – από παραδοχή του ίδιου του πατέρα – ότι κυνήγησε αυτό το αγόρι, το έσυρε πίσω στο σπίτι και το εκτέλεσε μπροστά σε μάρτυρες»  ανέφερε ο εισαγγελέας Ντέιβιντ Γκαστ για τον Ντόερμαν στο δικαστήριο.

Στο άκουσμα του κατηγορητηρίου ο 32χρονος έβαλε τα κλάματα και παραδέχτηκε το έγκλημα, ωστόσο τα κίνητρά του μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά.

Βίντεο από τη στιγμή της σύλληψής του έχει δημοσιευθεί σε διεθνή ΜΜΕ, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τον δράστη καθισμένο στα σκαλιά, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Μάλιστα, ενώ οι αστυνομικοί φαίνονται να του περνούν χειροπέδες, ο 32χρονος ακούγεται να λέει ότι δεν θα βλάψει κανέναν, ενώ έδινε και συμβουλές στους ένστολους για να μην τους δαγκώσουν τα σκυλιά του.

Την ώρα που βρισκόταν στο περιπολικό ζήτησε από τους αστυνομικούς να του δώσουν το πορτοφόλι του που βρισκόταν στην τσέπη του, με τον έναν να του απαντάει: «Βούλωσέ το. Έχεις το δικαίωμα να μη μιλήσεις. Χρησιμοποίησέ το».

Σε δηλώσεις του στη New York Post, ο πατέρας του δράστη ανέφερε ότι δεν ξέρει γιατί ο γιος του πρχώρησε σε αυτή την πράξη. «Απλώς του γύρισε το μυαλό. Συνέβαινε κάτι στη ζωή του που δεν μπορούσε να χειριστεί πλέον. Δεν μπορώ να του μιλήσω, δεν με αφήνουν να τον δω και έτσι δεν ξέρω τι να σας πω. Πιθανότατα μου έκρυβε πολλά πράγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων  ο πατέρας του παιδοκτόνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ