Βρέθηκε φιδι και στη Θεσσαλονίκη: Μας έχουν ζώσει τα φίδια σε όλη την Ελλάδα – Τι γίνεται τελος πάντων;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φίδι στην οδό Τσιμισκή της Θεσσαλονίκης!!! Άκακο είναι βέβαια, αλλά το θέαμα είναι πρωτοφανές! Με ΝΔ δεν τα έχουμε δει όλα ακόμα! #φιδι

Αγωνία για το 4χρονο κοριτσάκι που το δάγκωσε οχιά στον Βόλο – Μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι το 4χρονο κοριτσάκι το οποίο δάγκωσε φίδι σε χωριό του Βόλου, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ.

Το παιδί βρισκόταν στο κοιμητήριο του χωριού και έπαιζε μπροστά από την εκκλησία, ενώ η γιαγιά της καθάριζε τον χώρο. Το παιδί πήγε να πιάσει το φαράσι και τότε μια οχιά πετάχτηκε από τις πευκοβελόνες και την τσίμπησε στο χέρι.

Η οικογένεια της 4χρονης τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και έπειτα στο νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι γιατροί της χορήγησαν αντιοφικό ορό. Η κατάσταση της υγείας της ωστόσο παρουσίασε επιδείνωση και κρίθηκε απαραίτητο να εισαχθεί σε ΜΕΘ.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, η διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής ανέφερε ότι η 4χρονη παρουσίασε αλλεργική αντίδραση και στις δύο δόσεις αντιοφικού ορού, γι αυτό και αποφασίστηκε να μπει σε Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας.

Πλέον, η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή και οι γιατροί περιμένουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός της.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από δύο μέρες, ένα μικρό αγοράκι από την Παραμυθιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα αφού τσιμπήθηκε από φίδι, ενώ πριν ένα μήνα μάχη για τη ζωή της έδωσε και η εθελόντρια που δέχτηκε επίθεση από οχιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ