Τέτοια προετοιμασία για εθνικές υποχωρήσεις, δεν έχει ξαναϋπάρξει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποτιμώντας την πρόσφατη ομιλία του νέου υπουργού της Εθνικής μας άμυνας και γνώστη των σχέσεων της Ελλάδας με τους έξω, Νικολάου Δένδια μέσα στο Εθνικό μας Κοινοβούλιο, το «ζήτω η Ελλάς» είναι λαϊκίστικο και εθνικιστικό, δεν πρέπει να λέγεται, και «δεν έχει θέση μέσα σε αυτήν την αίθουσα» δηλαδή της Βουλής.

Και ο ίδιος αυτός κύριος είναι που σήμερα ηγείται των ενόπλων της Ελλάδας δυνάμεων για λογαριασμό του λαού.

Με δυό λόγια, τέτοια προετοιμασία για εκχωρήσεις, τι άλλο, δεν έχει ξαναυπάρξει. Μονοκονδυλιά σβήνονται ονόματα ηρώων που κοσμούν την Ιστορία μας, και που με τον χαμό τους, έπεσαν μαχόμενοι για την ελευθερία. Έτσι απλά και με δυό λόγια δεν πρέπει να γίνεται και καμία αναφορά γι αυτούς μέσα στη Βουλή που εξ αιτίας αυτών σήμερα υπάρχει,και από του βήματος αυτής σήμερα μιλάει, όπως κι οι υπόλοιποι.

Ας καταργήσουμε λοιπόν και τον Εθνικό μας Ύμνο, για την λευτεριά, που μόνο γι αυτούς παιανίζεται, και είναι τόσοι πολλοί. Και να σκεφτεί κανείς ότι από τα Επτάνησα η δημιουργία του προέρχεται.

Το γενικό συμπέρασμα λοιπόν από την ομιλία Δένδια, και να μήν υπάρχει επ αυτού αμφιβολία καμία, είναι το «ότι δεν μπορείς να κρατήσεις, ακόμα και ότι φοβάσαι να το κρατήσεις, δεν είναι δικό σου». Έστω και αν σου ανήκει!!

Νέο δόγμα, θλιβερή η διαπίστωση. Άλλωστε το ζήσαμε στα Ίμια. Εκεί που λίγοι είχαν τη τόλμη να πάνε για να ρίξουν στεφάνι. Απαίσιοι λαϊκιστές. Κουράγιο γιατί θα πάθουμε, χωρίς να μάθουμε, κι άλλα που έρχονται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ