Ευθεία επίθεση από τον Διευθυντή της Αυγής κατά του Αλέξη Τσίπρα – Αυτοί που υποτίθεται ότι στήριζαν το κόμμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα, ο διευθυντής Σπύρος Ραπανάκης, προέβη σε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook με αφορμή την τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Ο διευθυντής της «Αυγής», έγραψε: «Είμαι βέβαιος ότι αν δεν υπήρχε γυναίκα υποψήφια οι αθλιότητες περί καλλιστείων και διαδικασίων life style δεν θα ακούγονταν. Την επόμενη μέρα δίνεται η ευκαιρία να μπουν ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές με το λούμπεν, τον σεξισμό και τις ψευτοπαλικαριες», σχολιάζοντας έτσι τα όσα είπε ο βουλευτής Χανίων, ο οποίος στην ομιλία του στην ΚΕ μίλησε για «καλλιστεία» και εκλογές «lifestyle», προσπαθώντας έτσι να στηρίξει την άποψή του για αλλαγή του χρονοδιαγράμματος για εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

rapanakis 1

Αν και αφορμή ήταν ο Παύλος Πολάκης, όπως φαίνεται ο διευθυντής της ΑΥΓΗΣ στρέφεται κατά του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος παλαίοτερα έκανε το ίδιο σχόλιο, αλλά τότε “δεν τον έπαιρνε” να μιλήσει και περίμενε να παραιτηθεί ο Αλέξης Τσίπρας.

347611966 1894441857590246 7372158840691004985 n

Συγκεκριμένα, ο Π. Πολάκης ανέφερε ότι «ο Αλέξης ως Πρόεδρος, ακόμη και με τους όρους life style που τείνουμε να αποδεχτούμε, ήταν περισσότερο από επαρκής. Αποδείχτηκε, όμως, ότι αυτό δεν ήταν αρκετό» ενώ στη συνέχεια σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε τόσο κρίσιμη φάση, που διαδικασίες fast track με χαρακτηριστικά καλλιστείων ή με επικέντρωση σε επίπλαστα ψευδο-διλήμματα (Κέντρο ή Αριστερά;) δεν πρόκειται να τον ανατάξουν».

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Παύλου Πολάκη ακουγόταν εντόνως για υποψηφιότητα στη θέση του προέδρου, ωστόσο ο ίδιος χθες υποστήριξε ότι θα «κατέβει» μόνο αν η εκλογή προέδρου μετατοπιστεί για μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο ίδιος, κάτω από την ανάρτηση του Σπύρου Ραπανάκη, ανέφερε με δηκτικό τρόπο: «Διευθυντή της Αυγής, αυτό άκουσες από την ομιλία μου;;; Τα αλλά δεν τα άκουσες; Η απλά δεν μπορείς να αρθρώσεις κιχ και ΤΟΛΜΑΣ να με λες λούμπεν!! Εσυ, εμένα!!!

Πράγματι είναι καιρός να μπουνε κατακόκκινες γραμμές, στην δηθενια, στη θολούρα, στον δικαιωματισμο του περιθωρίου, στα άκαπνα και ακίνδυνα κομ ιλ φω, ανασηκωμένα φρυδακια που νομίζουν πως είναι ο ορισμός της αριστεράς».

ΣΠΥΡΟΣ ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ