Αντώνης Σαμαράς: Ψάχνει τρύπα για να κρυφτεί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχουν περάσει λίγοι μόλις μήνες από τότε που ο Αντώνης Σαμαράς άνοιξε τα φτερά του ως αετός του Ταϋγέτου και διεμήνυε στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως δεν πρόκειται να δεχτεί ποτέ τον «γονέα ένα και γονέα δύο», ενώ προειδοποιούσε τον πρωθυπουργό ότι «διάλογος με πειρατές, δεν υφίσταται»! Εννοώντας φυσικά την Τουρκία.

Μετά τις εκλογές όμως, τα πάντα ανατράπηκαν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την αναγνώριση του γάμου ομοφυλοφίλων, και προανήγγειλε τον διάλογο με την Τουρκία, προτιθέμενος μάλιστα να κάνει υποχωρήσεις ακόμα και σε θέματα εθνικής κυριαρχίας, όπως αυτά ορίζονται από το διεθνές δίκαιο.

Εκεί λοιπόν που όλοι περίμεναν την πύρινη αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά, ο Μεσσήνιος πολιτικός έγινε από αετός, λαγός!

Ούτε μία δήλωση, ούτε μία παρέμβαση, ούτε μία διαρροή μέσω κύκλων!

Αύριο όμως φαίνεται ότι έρχεται και η κορύφωση του δράματος για τον πρώην πρωθυπουργό που κατάντησε αγνοούμενος πολιτευτής στον ίδιο του τον τόπο…

Συγκεκριμένα, αύριο Σάββατο το μεσημέρι, μέσα στο «σπίτι» του Σαμαρά, στην Πύλο και το Costa Navarino, η Ομογένεια της «Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας» διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση για τα Εθνικά Θέματα.

Θα ήταν μία τεράστια ευκαιρία για τον Αντώνη Σαμαρά να υπερασπιστεί τις αξίες που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί και πρεσβεύει. Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να συμβεί. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός ψάχνει καταφύγιο για να κρυφτεί, κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Αντίθετα, η Ομοηένεια προσκάλεσε ως τιμώμενο πρόσωπο, τον Προκόπη Παυλόπουλο! Ο οποίος φαίνεται ότι μένει πάντα ο ίδιος ως τ. ΠτΔ και Ακαδημαϊκός, όπως το έκανε όταν ήταν εν ενεργεία Πρόεδρος.

Γι’ αυτό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον αντικατέστησε με την «σιωπηλή» -το λιγότερο- κα Σακελλαροπούλου.

Σε αντίθεση φυσικά με τον Αντώνη Σαμαρά, τον «μέγα πατριώτη» που θα παραμείνει άφαντος, καθώς φαίνεται ότι τα «έδωσε όλα» για λίγα «ψίχουλα» κομματικών παραχωρήσεων, έτσι ώστε να διατηρήσει τον μόνο πραγματικό τίτλο που έχει πάρει στη ζωή του: Του κομματάρχη-πολιτευτή Μεσσηνίας.

Έστω και αν αυτό γίνεται με «πτωχές» και πολιτικώς «πτωχευμένες» υποψηφιότητες για την ταλαίπωρη Περιφέρεια Πελοποννήσου…

Πηγη: Κύριος Μαξιμος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ