Το σφαγείο της Νέας Φιλαδέλφειας έδειξε ότι είμαστε απροστάτευτοι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ είναι ένα φάντασμα . Οι ΑΚΡΟΚΕΝΤΡΩΟΙ του ΜΑΞΙΜΟΥ θέλουν την ΕΛ.ΑΣ σε ρόλο παρατηρητή.

Γράφει ο Νίκος Νικολόπουλος

Όλοι, υπεύθυνοι και ανεύθυνοι, μετά απο καθε έγκλημα οπαδικής βίας φωνάζουν με στόμφο «ποτέ ξανά». Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει πολιτικη βούληση και τελικά, όπως αποδείχθηκε, το «ποτέ» δεν είχε περιεχόμενο και το ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ φάνηκε ότι είναι ένα φάντασμα .
Η Ελληνική αστυνομία δεν είναι σε θεση να προστατεύσει την ζωή , την ασφάλεια , την περιουσία των Ελλήνων αφού οι κυβερνώντες την θέλουν σε ρόλο παρατηρητή.
Οι φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες πληρώνουν ακριβά για να έχει η ΕΛΑΣ το προσωπικό που την κάνει να βρίσκεται στην δεύτερη θέση πανευρωπαϊκά αναφορικά με την αναλογία αστυνομικών και πολιτών, με 518 αστυνομικούς να αντιστοιχούν σε κάθε 100.000 κατοίκους σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία της Eurostat.

Και όμως ενώ ο Πρωθυπουργός καμώνεται ότι έχει ως πρώτη προτεραιότητα του την ασφαλεια του πολίτη και ενώ έχει διορισει όλους τους κολλητούς του Υπουργούς ,υφυπουργούς και Αρχηγούς της ΕΛΑΣ έγινε πλέον συνείδηση πως ,δυστυχώς,  δεν υπάρχει αποτελεσματικότητα, επιχειρησιακή συνεννόηση, λογοδοσία και πραγματική ανάληψη ευθυνών.

νικβουλη
Ο Νίκος Νικολόπουλος

Αυτό κατεδειχθη την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023, όταν ομάδα περίπου 100-120 οπαδών της Dinamo Zagreb, μαζί με Έλληνες οπαδούς-συνεργούς τους, βρέθηκαν στον Περισσό.
« Υπό την επίβλεψη » της αστυνομίας και της ΕΥΠ οι Κροάτες οπαδοί – χούλιγκανς οργάνωσαν αιματοχυσία ακόμα και δολοφονίες
σε στημένες συμπλοκές
με οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ στην περιοχή της Καλογρέζας.
Οι Κροάτες χούλιγκαν ανενόχλητοι διέσχισαν σε κονβόι τη μισή χώρα, ενώ μάλιστα υπήρχε απαγόρευση μετακίνησης οπαδών από την UEFA.

Δεν έγινε καμία ενέργεια να σταματήσει το κονβόι  του θανάτου που κατευθυνόταν στην Αθήνα

Παρότι το υπουργείο προστασίας του πολίτη και της  ΕΛΑΣ γνώριζαν τα σχέδια της εγκληματικής οργάνωσης των χουλιγκάνων τους άφησαν να διασχίσουν όχι μόνο την εθνική οδό αλλά και την Πρωτεύουσα, να πάρουν οργανωμένοι σε τάγμα εφόδου τον ηλεκτρικό και να φτάσουν μέχρι το γήπεδο της ΑΕΚ εκεί… οπου στην ευρύτερη περιοχή ήταν συγκεντρωμένοι οπαδοί της Α.Ε.Κ.

Με την αστυνομία περιεργως απούσα ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, που προέβησαν σε ρίψεις φωτοβολίδων, αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, αντικειμένων, πετρών, αλλά και χρήση αυτοσχέδιων ροπάλων.

Άπαντες ήξεραν σε αυτήν την περίπτωση, ότι οι επικίνδυνοι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έρχονται Ελλάδα, σε μια πορεία θανάτου.
Δεν εδωσε η κυβέρνηση καμμια πειστική απάντηση γιατί κανένας δεν έδρασε, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί αυτός ο κύκλος της παράλογης βίας που έχει στείλει στον τάφο τόσους ανθρώπους.

Και αντί να παραιτηθεί ο Υπουργος προστασίας του πολίτη , φυσικά μαζί μ’ όλη την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, καρατόμησε τον προϊστάμενο της υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας, η υπηρεσία του οποίου πάντως είχε συντάξει πλήρες ενημερωτικό δελτίο που αποδεικνύει ότι ήξεραν τα πάντα ημέρες πριν για το ραντεβού θανάτου, καθώς και… 6 διευθυντές τροχαίας!
Η καταγγελια που συγκλονίζει τη κοινή γνωμη και έχει δημιουργήσει μέγα πολιτικο ζήτημα είναι γιατί το επιτελικό κράτος του ΜΑΞΙΜΟΥ και οι ηγεσίες της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ το επέτρεψαν …
Μήπως κάποιοι άρρωστοι νοες της ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΟΚΡΑΤΙΑΣ το έστησαν κιόλας, εμμέσως πλην σαφώς…

Ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του, θυσία στην παράλογη δράση των χούλιγκαν που δεν γνωρίζουν ομάδες ή εθνικότητες και ο επικεφαλής της ΕΥΠ Κυριακος Μητσοτάκης γλεντούσε  σε πολυτελές μαγαζι των Χανίων.
Αν δεν ήξερε φέρει τεράστια ευθύνη , όμως αν ήξερε … τότε φέρει ακόμα μεγαλύτερη!
Θυμάμαι τα λόγια του αρχηγού της αντιπολίτευσης Μητσοτάκη που μας έλεγε απο το βημα της Βουλής:
«Τα τελευταία κρούσματα εγκλημάτων, επιβεβαιώνουν ότι η κατάσταση γίνεται κάθε μέρα και χειρότερη».
Τώρα μετά απο τέσσερα χρόνια που είναι ο ίδιος Πρωθυπουργός τι απαντά στον στον τότε αντιπολιτευόμενο εαυτό του ;

Τα τελευταία κρούσματα εγκλημάτων, με συνανθρώπους μας να χαροπαλεύουν, επιβεβαιώνουν ότι η κατάσταση γίνεται κάθε μέρα και χειρότερη. H ασφάλεια είναι προϋπόθεση δημοκρατίας, ομαλότητας και ευημερίας.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης των άριστων για την τραγική ολιγωρία είναι προφανείς. Ακόμη και αν είχαν καταρτίσει σχέδιο όπως λένε αστυνομικές πηγές προκειμένου να παραπλανήσουν τις Αρχές η διαδρομή που ακολούθησαν και οι κινήσεις τους πρόδιδαν τις προθέσεις τους..

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
και η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ
και οι επικεφαλης συναρμόδιων και υπευθύνων θεσμικών οργάνων …
ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΥΕΙ ;;;
Οι ΚΟΥΛΗΣΤΑΣ και οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ συγκροτούν εγκληματικές παρέες
των ΛΕΥΚΩΝ ΚΟΛΛΑΡΩΝ …
και γι’τούτο είναι  ανήμπορες
να εμποδίσουν μια δολοφονία
από εγκληματικές οργανώσεις.

Το ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΕΚΡΟ …

Η ΕΛΑΣ η ΕΥΠ και οι διεφθαρμένες ΕΛΙΤ της πολιτικης της οικονομικης και της αθλητικής ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ δεν άκουσαν (;) για το ραντεβού έξω
από το γήπεδο της ΑΕΚ μέσα
στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας
η μήπως υπάρχει ένα ισχυρό αόρατο παρακράτος που λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση και εκβιάζεται απο τις άλλες των λευκών κολλαρων που λειτουργούν στο ποδόσφαιρο … με ισχυρούς ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ;
Ο Μητσοτάκης βρίσκεται για δεύτερη τετραετία στην Πρωθυπουργία πότε θα αντιληφθεί ότι   η οπαδική βία και η κουλτούρα των δολοφονικών επιθέσεων δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως μια λυπηρά μεμονωμένη και περιπτωσιολογικη υπόθεση, πρέπει να αντιμετωπισθεί με ρωμαλέα μέτρα αυτό καθαυτό το πρόβλημα του χουλιγκανισμού που ειναι ο καρκινος του ποδοσφαίρου .
Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος προσυπογράφει την απαίτηση όχι μόνον της φίλαθλης αλλά ολόκληρης της Ελληνικής κοινωνίας που με ένα στόμα κραυγάζει :
Απαιτούμε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ποινικών και αστικών ευθυνών στους υπευθύνους.

Απαιτούμε να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα που συντελέστηκε σε βάρος Ελλήνων πολιτών.

Απαιτούμε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να αποδείξετε στην Ελληνική κοινωνία ότι μπορεί να εμπιστεύεται την ασφάλειά της στην Ελληνική πολιτεία και την Ελληνική Αστυνομία.

Ο Πρωθυπουργός έστω και καθυστερημένα οφείλει να αποπέμψει τον Υπουργό και τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ  και να ζητήσει την αμεση και βαρύτατη τιμωρία τώρα των ηθικών και φυσικών αυτουργών !

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  εχει την πολιτικη βούληση , έχει τον βαθμό ελευθεριας να συγκρουσθεί με την διαπλεκόμενη ελιτ των ΠΑΕ και των θυγατρικών τους εγκληματικών οργανώσεων συνδέσμων «αντι φιλάθλων» ;

Ο λαος αυτό περιμένει !!!

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ