Έξω ο πρωθυπουργός, πριν «περατωθεί» ο λαός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διεξάγεται δημοσκόπηση με το ερώτημα αν η Ελληνική κυβέρνηση φέρει ευθύνη για το ρεζιλίκι που διεθνώς, γίναμε ! Αν είναι δυνατόν. Θέλει και «ρώτημα;».

Ποιός άλλος δηλαδή θα μπορούσε να το προλάβει πλην Μητσοτάκη; Αυτό θάπρεπε να ήταν το ερώτημα ένεκα το «όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου». Δηλαδή του Μητσοτάκη. Ένας Μητσοτάκης που έτρεχε αγκαλιά με το Ράμα στη Χειμάρρα και όχι Τίρανα, αγκαλιά με τον Μπελέρη που τώρα σαπίζει στα αλβανικά κάτεργα να κάνει τι;

Τί άλλο απο το να παραμυθιάσει τη μειονότητα με το επιχείρημα πως «όταν καπνίζει ο λουλάς (Ράμα) εσύ δεν πρέπει να μιλάς». Τί άλλο; Ο πολύ λίγος Ράμα έγινε στην Αλβανία ότι έγινε «πολύς» με τις «νίκες» και διεκδικήσεις από τον Ελληνισμό. Ήλθε στη χώρα μας έλαβε το «γνήσιο της υπογραφής» που του σφράγισε ο Μητσοτάκης, και συνεχίζει. Δεν θα σταματήσει στον Μπελέρη αφού και το παλληκάρι που γάζωσε μιά διμοιρία ειδικών δυνάμεων, ξεχάστηκε.

Τώρα ερωτάται ο πολίτης για την «κάθοδο των διακοσίων» και βάλε, στη Φιλαδέλφεια τη Νέα και όχι την παλιά που χάθηκε και αυτή «ειρηνικά».

Είναι λοιπόν δυνατόν να μην γνώριζε ο Μητσοτάκης τις προθέσεις των Κροατών, πριν ακόμα ξεκινήσουν; Ή δεν τις γνώριζε από τις επίσημες ενημερώσεις «καμπανάκι»Αλβανών και Μαυροβουνίων; Των ανθρώπων των Ελληνικών συνοριακών διαβάσεων;

Εάν δεν τις γνώριζε, δεν του χρειάζεται να ξανά πατήσει το πόδι του στού Μαξίμου το Μέγαρο, για να γλιτώσουμε από μέλλοντα όμοια ή και χειρότερα ρεζιλίκια ακόμα. Εάν όμως γνώριζε, σε ποιό Μαξίμου, ποιά Ηρώδου, ποιά Αθήνα; Ούτε να ξαναπατήσει το πόδι του «εκειά» δεν πρέπει να του ξανά επιτραπεί.

Η ολιγωρία των διαδικασιών η ταχύτητα «ξεπλύματος» από τους Ουκρανούς των εγκλημάτων τους στην Νέα Φιλαδέλφεια που άρχισε κιόλας από τα παπαγαλάκια πως «δεν τόκαναν αυτοί» πού οδηγούν; Ψάχνουν μήπως βρουν ενα DNA για να φύγουν όλοι οι υπόλοιποι ως «κυρίες» που μόνο τέτοιες δεν είναι.

Η δημοσκόπηση, δεν χρειάζεται να περατωθεί. Έξω ο πρωθυπουργός πριν περατωθεί ο λαός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ