Η απάντηση του Κυριακου Βελόπουλου στο Συριζα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δελτίο τυπου- Απάντηση στην επιστολή του «προσωρινού προέδρου» του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ζητά παραπομπή του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Πάρη Παπαδάκη στην επιτροπή δεοντολογίας

Ο “προσωρινός πρόεδρος” του ΣΥΡΙΖΑ, με θητεία 4 μηνών κ. Σωκράτης Φάμελλος, απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, ζητώντας την άμεση παραπομπή στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Παράσχου Παπαδάκη για δηλώσεις του!

Ο προσωρινός προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να καταλάβει ότι ο Έβρος δεν είναι ούτε Δήμος Θέρμης ούτε Εκάλη και Κολωνάκι ,αλλά το τελευταίο οχυρό της χώρας πριν την Τουρκία.

Ο προσωρινός κ. Φάμελλος ας επισκεφθεί πρώτα τον Έβρο να μιλήσει με κατοίκους και μετά από την ασφάλεια του κλιματιζόμενου γραφείου του, ας στείλει όσες «επιστολές» επιθυμεί.

Άλλωστε και με δική του υπογραφή, «χωρίς τουφεκιά» παρέδωσε αυτός και ο ΣΥΡΙΖΑ το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

ΥΓ. Δεν θα αποδώσουμε στην «ελληνοφοβία» που διακατέχει κάποιους την επιστολή του προσωρινού πρόεδρου, αλλά στην απουσία του επί πέντε μέρες από την περιοχή.

Ως προσωρινός πρόεδρος όταν θα επισκεφθεί τον Έβρο, ας επαναλάβει ενώπιον των κατοίκων του Άβαντα και των υπολοίπων κατεστραμμένων χωριών τα όσα είπε για το βουλευτή της Ελληνικής Λύσης. #Φωτιες #Αλεξανδρουπολης #Φωτια_τωρα . #Βελοπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ