Γνωστοί άγνωστοι εμπρηστές και αυτονόητα συμπεράσματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελλάδα: Καμένη γη. Ανθρώπινες ζωές, δάση, περιουσίες, η ψυχή μας. Στάχτη και αποκαϊδια, το βιός μας …

ΓΝΩΣΤΟΙ, ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ….ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

Επιμέλεια από Π.Β.

Σύνεργα εμπρησμού βρέθηκαν σε δάσος και ερευνάται, απο την Αστυνομία αν κάποιοι σχεδίασαν να κάψουν και άλλο σημείο. Μάλιστα, οι αρχές ψάχνουν αν υπήρχαν και σε άλλα σημεία σύνεργα εμπρησμού, που χρησιμοποιήθηκαν από αγνώστους…..

2Q==

Αυτονόητα συμπεράσματα …. Για τον συνήθη ύποπτο, που με δόλια μέσα, προσπαθεί να κατακάψει και αλώσει την Ελλάδα μας … Ένας  είναι και μοναδικός ….

ΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
Απόσπασμα αρχείου με πρόσθετα σχόλια και πληροφορίες.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα τελευταία χρόνια, ζούμε ιστορικές δραματικές στιγμές. Ήδη στο χώρο της Μέσης Ανατολής η μεγάλη υπερδύναμη Αμερική είναι απούσα και θωπεύει την βάρβαρη Τουρκία. Με δύναμη παρουσιάζεται πλέον ως υπερδύναμη, η Ρωσία και δεσπόζει πλέον στο χώρο της Μ. Ανατολής, αλλά και παγκοσμίως. Κοντά όμως στις δύο υπερδυνάμεις αναδύονται δύο νέες περιφερειακές δυνάμεις , η Περσία και η αναθεωρωτική Τουρκία,που ονειρεύεται να φτιάξει μια νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία,σε βάρος του Ελλαδικού χώρου και μάλιστα με ιδιάζουσα θρασύτητα και προκλητικότητα.

Είναι γεγονός ότι ο προαιώνιος εχθρός μας από την ανατολή, είναι προ των πυλών της χώρας μας. ΕξοπλίζεταΙ είτε με δικά του μέσα, είτε από άλλες υπερδυνάμεις. Μυστικά και διπλωματικά, συνάπτει μυστήριες συμμαχίες και χρηματοδοτείται ειδικά από Μουσουλμανικές χώρες και συμβάλει με διαβολικό τρόπο στον εποικισμό και κάψιμο της πατρίδας μας, για να επιτύχει την εξαφάνιση της Ορθοδόξου χώρας μας. Έχουμε ιστορικές πικρές αλήθειες και επιβάλλεται τα αντανακλαστικά μας να διατηρούνται σε εγρήγορση ,ώστε να αναδείξουμε με ιστορικά στοιχεία στους σύγχρονες Έλληνες και να θυμίσουμε στους παλιούς την επικίνδυνη για την Χώρα μας, αλλά και την Ευρωπαική Ένωση τουρκική εγκληματικότητα και βαρβαρότητα. Όπως και παλιά έχει δημοσιευθεί στην αντίστοιχη Στρατιωτική Σχολή των Ευελπίδων της Τουρκίας, υπάρχει μία επιγραφή, που σίγουρα θα πρέπει να μας προβληματίσει και εμάς ως Έλληνες, αλλά και τις χώρες του ΝΑΤΟ. Είναι ένα σημείο από το βιβλίο του NICHOLA SPYKMAN.

«ΟΠΟΥ ΧΥΣΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ, ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ».Αλήθεια δεν μας θυμίζει αυτό την Ελληνική Μικρά Ασία, την μαρτυρική Κύπρο μας και τις κατακτήσεις των Οθωμανών και Σελτζούκων Τούρκων στις περιοχές της πάλαι ποτέ Βυζαντινής Αυτοκρατορίας , τόσο στη Ασία όσο και την Βαλκανική από τον 9ον έως τον 14ο αιώνα…αλλά και τις εκβιαστικές απαιτήσεις τους, υφαρπαγής περιοχών της χώρας μας σήμερα. Αυτά για τους προαιώνιους εχθρούς μας και συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ Τούρκους… Και λίγα λόγια για τους ετέρους συμμάχους μας Αμερικανούς που τους παρέχουμε ηθελημένα, ή αθέλητα γη και ύδωρ για να έχουμε μία εφήμερη προστασία, γιατί δεν μπορούμε χωρίς προστάτες. Ο κ. Άλεν Ντιούλς ήταν αρχηγός της CIA από το 1953-1961. Σε λόγο του στο Στέιτ Ντιπάρτμεν , μπροστά σε δεκάδες διπλωμάτες και γερουσιαστές είπε για τους Έλληνες: «Θα τους αλλάξουμε την συνείδηση, θα τους αλλάξουμε την ταυτότητα. Χρησιμοποιώντας ανθρώπους δικούς τους, δεν θα αντιλαμβάνεται κανείς τι θα συμβαίνει, εκτός από ελάχιστους. Αυτούς θα τους περιθωριοποιήσουμε και θα τους μειώσουμε με κάθε τρόπο.» Από τότε το 1961 έως σήμερα έχουν περάσει αρκετές κυβερνήσεις…για την χώρα μας και ο νοών νοείτω, σε ποιούς αναφέρεται και δυστυχώς για την πατρίδα μας επαληθεύεται με τον χειρότερο τρόπο , χθες, σήμερα αύριο και στο μέλλον… Λίγο να προσέξουμε τα προαναφερόμενα θα δούμε συστηματικά και με μαθηματική ακρίβεια πως προκύπτει η μικρά και έντιμος Ελλάς, αλλά και ο πιθανός μελλοντικά ακρωτηριασμός της χώρας μας. Αλήθεια σε αναμενόμενη και κατευθυνόμενη κρίση με την Τουρκία η μεγάλη μας σύμμαχος και υπερδύναμη Αμερική, τι θέση θα πάρει υπέρ ή εναντίον μας, με τους δορυφόρους και τα συστήματα πληροφοριών και ασφαλείας που διαθέτει. Ποιο Έλληνα έσωσαν τότε στην Μικρασιατική καταστροφή; Τι έκαναν το 1974 στην Κύπρο οι Αγγλοαμερικάνοι; Ο Θεός των Ελλήνων χριστιανών ας βάλει το χέρι του και να μας προφυλάξει από άσπονδους  φίλους και συμμάχους…, ειδικά τα τελευταία χρόνια, που επιδίδονται σε ένα ανελέητο υβριδικό πόλεμο κατά της Ελλάδος και της Κύπρου…. τις οποίες πλημύρισαν με εισβολείς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες «παράτυπους» ….

Είναι πολύ λυπηρό και ανησυχητικό το γεγονός να «ωθούνται» οι σημερινοί σύγχρονοι Έλληνες σε μια ιστορική αμνησία των τραγικών γεγονότων που υπέστησαν οι πρόγονοί μας , εδώ και 800 χρόνια από την επιθετικότητα και τυραννία ενός εγκληματικού κράτους και μάλιστα γείτονα μας που λέγεται Τουρκία. Στο όνομα μιάς ανέφικτης Ελληνοτουρκικής φιλίας, προφανώς για να εξυπηρετηθούν κάποια νεοταξικά συμφέροντα, σε αγαστή συνεργασία με δικούς μας «νεοραγιάδες», που τους συναντάμε δυστυχώς σε όλα τα στάδια της ζωής μας σήμερα στην πατρίδα μας. Έτσι σήμερα παρατηρούμε το γεγονός από το Δημοτικό μέχρι και τα πανεπιστήμια, τμήμα της τοπικής αυτοδιοίκησης,της πολιτικής ,του καλλιτεχνικού και πνευματικού χώρου και ευτυχώς ελάχιστοι από τον θρησκευτικό χώρο, τον τύπο να ενημερώνουν ποικιλοτρόπως την νέα γενιά , ότι οι Τούρκοι είναι άγγελοι της ειρήνης. Δεν υπήρξαν ποτέ αιμοσταγείς και προσέφεραν στο κόσμο «πολιτισμό» ( Η Τουρκία, δεν έχει ιστορία, αλλά μόνο πλούσιο ποινικό μητρώο. Σαρρής) Ειδικά τα midia έχουν ξεπεράσει κάθε αξιόπιστο τηλεθεατή στην παραποίηση και την ψευτιά ιστορικών γεγονότων, λες και απευθύνονται σε Τούρκους τηλεθεατές…Ντροπή και μόνο ντροπή ….
Αναρίθμητες βαρβαρότητες και εγκλήματα, που ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβει συνέβησαν σε όλη την τότε Βαλκανική χερσόνησο, στο Πόντο ,την Αρμενία, την Αίγυπτο, ως και στους λαούς της σημερινής Τουρκίας ,ειδικά του Έλληνες και τους Αρμένιους με περίσσιο μίσος, στο ύψος της γενοκτονίας. Μόνο στην Μικρασιατική καταστροφή το 1922 κατακρεουργήθηκαν 1.000.000 Έλληνες και ειδικά Πόντιοι και κάψανε εκ θεμελίων όλες τις ακμάζουσες τότε Ελληνικές πόλεις … όπως και το 1974 στην πολύπαθη Ελληνική Κύπρο, που δεν άφησαν όρθιο ότι ιερό και όσιο Ελληνικό.

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ …
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΜΕ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ… *ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΕΠ ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΒΙΟΥΣ ΜΕ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΧΥΜΗΞΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ… ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΒΑΡΕΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ…. ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ … ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΤΕ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ … ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ…. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ …. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ *ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ … ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ….Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΔΙΟ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ … ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ … ΑΦΕΛΕΙΣ; 270 ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ….

Εμπρησμοί στην Ελλάδα: 19.712 διώξεις, μόλις 564 καταδίκες τα τελευταία 20 χρόνια ( 2.86%). Μπορεί η χώρα μας να είναι από αυτές, που πλήττονται περισσότερο κάθε χρόνο από καταστροφικές φωτιές, όμως, όπως δείχνουν τα στοιχεία, ελάχιστες είναι οι υποθέσεις εμπρησμών, για τις οποίες έχουν καταδικαστεί οι κατηγορούμενοι.


*Σημ. Ένα μικρό drone από Τουρκία απαρατήρητο μπορεί να σκορπίσει δεκάδες εμπρηστικούς μηχανισμούς στα ελληνικά ακριτικά δάση….
Θυμηθείτε …. πρόσφατα. Drone, το οποίο απογειώθηκε από την Τουρκία, ανενόχλητο πέταξε πάνω από το Καστελόριζο, παίζοντας εμβατήρια και τον τουρκικό εθνικό ύμνο, ενώ έριξε κόκκινη μπογιά πάνω στην ελληνική, σημαία, που είναι ζωγραφισμένη στη δεξιά πλευρά του νησιού! Τι πιο απλό να ρίξει και ότι άλλο;

* Στο δια ταύτα …

Ας δούμε και μια φορά αντικειμενικά πως έγιναν τα γεγονότα … με την … «σύλληψη» των 13 μεταναστών από Έλληνα πολίτη, Αλβανικής καταγωγής μάλιστα. Τρελός είναι ο άνθρωπος; Και αυτός σαν πρόσφυγας ήλθε στην Ελλάδα, αλλά δεν ήταν εμπρηστής!

«Δεν είμαι φασίστας ούτε ρατσιστής» λέει ο άνδρας που κρατούσε μετανάστες σε τρέιλερ                                                                                                                                      «Εντόπισα εμπρηστές μέσα στην πόλη την ώρα που ετοιμάζονταν να βάλουν φωτιά»

Ο Aλβανικής καταγωγής και οικογενειάρχης Έλληνας πολίτης, επιχειρηματίας στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης με την κατηγορία ότι κρατούσε παράνομα σε τρέιλερ 13 μετανάστες, μίλησε για την υπόθεση και έδωσε τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν. «Δεν είμαι φασίστας ούτε ρατσιστής», είπε σε δηλώσεις του στον Στρατή Λημνιό και στο GRTimes.

«Το σημείο στο οποίο βρέθηκα βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από την επιχείρηση μου. Στην περιοχή βρέθηκαν αρκετές αυτοσχέδιες εμπρηστικές κατασκευές. Τις προηγούμενες μέρες είχε προηγηθεί εκκένωση προαστίων και οικισμών της Αλεξανδρούπολης καθώς και εκκένωση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου. Όπως ήταν φυσικό όλοι οι κάτοικοι είχαμε χάσει τον ύπνο μας και ήμασταν σε εγρήγορση μήπως μας βρει η φωτιά μέσα στο βράδυ. Στο συγκεκριμένο σημείο μεταξύ της Αλεξανδρούπολης και της Ν. Χιλής, πίσω από αλυσίδα σούπερ μάρκετ εντόπισα ομάδα 13 ατόμων οι οποίοι ήταν πέριξ ενός αντικειμένου και προσπαθούσαν να του βάλουν φωτιά κρατώντας ένα μπαλόνι που μύριζε βενζίνη και έφεραν μαζί τους και μαχαίρι. Φώναξα αμέσως δυο συμπολίτες μου, που βρίσκονταν στο σημείο και τους ζητήσαμε να πετάξουν τα μαχαίρια και τα αντικείμενα που κρατούσαν στα χέρια τους.

Τους αποτρέψαμε από το να δημιουργήσουν μια ενεργή εστία πυρκαγιάς μέσα στον αστικό ιστό. Κατόπιν θα έπρεπε να διασφαλιστεί ότι δεν θα διαφύγουν και δεν θα μας επιτεθούν μέχρι να έρθει η αστυνομία. Άμεσα κάλεσα το 100 και σε δέκα λεπτά έφτασε στο σημείο περιπολικό της αστυνομίας που τους παρέλαβε. Το βίντεο τραβήχτηκε όσο περιμέναμε την αστυνομία να φτάσει καθώς ήθελα να γνωστοποιήσω το περιστατικό στους συμπολίτες μου και συγκεκριμένα πως μετά από τόσες μέρες που παλεύαμε με την φωτιά εντόπισα εμπρηστές μέσα στην πόλη την ώρα που ετοιμάζονταν να βάλουν φωτιά.

Δεν με ενδιέφερε αν ήταν μετανάστες , αν κατάγονταν από την Αλβανία, τη Συρία, την Ελλάδα ή την Αυστραλία. Δεν είμαι ούτε φασίστας ούτε ρατσιστής και είμαι απόλυτα σίγουρος πως το γνωρίζουν συμπολίτες μου Αλεξανδρουπολίτες με τις οποίους συναλλάσσομαι όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε.

Τελικά ….

Σύμφωνα με τα δελτία ειδήσεων, οι 13 μετανάστες, που «συνέλαβε» ο αλβανικής καταγωγής πολίτης στον Έβρο, κατηγορήθηκαν επίσημα βάσει στοιχείων και μαρτυριών, από τον Εισαγγελέα για *εμπρησμό.

Ο ίδιος ο Εισαγγελέας συνέλεξε ήδη μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες και πληροφοριακό υλικό από κινητά και άλλα τεκμήρια και απήγγειλε κατηγορία εμπρησμού στους 13 μετανάστες, που είχε κλείσει στο βαν ο αλβανικής καταγωγής Έλληνας πολίτης, που είχε την στήριξη και άλλων Ελλήνων πολιτών.

* Σοβαρή καταγγελία για εμπρησμό από τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Νικόλαο Τσαλικίδη την ώρα που μαίνονται ανεξέλεγκτα τα πύρινα μέτωπα στην περιοχή.

Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο ίδιος αποκάλυψε πως βρέθηκαν αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί στο βουνό και στο δάσος Νυμφαίας.

Ως εδώ και μη παρέκει με την άστοχη συμπαράσταση στους υπό κατηγορία Ισλαμιστές μετανάστες, από τους προοδευτικούς μας Έλληνες … Συνένοχοι και συναυτουργοί είναι και αυτοί ….Και ο νοών νοείτω …..Τελικά οι φωτιές, που ξεφυτρώνουν όπως τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας, είναι περισσότερες από τον αριθμό των πυροσβεστών και εθελοντών, που αγωνίζονται με αυτοθυσία να τις κατασβέσουν, αλλά δεν προλαβαίνουν….



Π.Β. Με καταγωγή από Σμύρνη Μικράς Ασίας και πρόσφυγας του 1974, από την καμένη και κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Σημ. Από την πολυμελή Σμυρνιώτικη οικογένεια μου γλύτωσαν τυχαία από τους βαρβάρους, μόνο η μητέρα μου και γιαγιά μου, οι οποίες φιλοξενήθηκαν στην Ελληνική Κύπρο τότε. Όλη η περιουσία μας … κάρβουνο, όπως και η ψυχή μας.

«Η Σμύρνη»

Η Σμύρνη μάνα κάηκε,/και τώρα η Ελλάδα,/κάηκε το βιός μας,/ο πόνος μας δε λέγεται/ δε γράφεται ο καημός μας./Ρωμιοσύνη, ρωμιοσύνη,/δε θα ησυχάσεις πια,/ένα χρόνο ζεις ειρήνη/και τριάντα στη φωτιά./Η Ελλάδα μάνα χάνεται,/τα όνειρά μας πάνε,/Ρωμιοσύνη, Ρωμιοσύνη,/δε θα ησυχάσεις πια,/ένα χρόνο ζεις ειρήνη/και τριάντα στη φωτιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ