Ο Βελόπουλος και η Ελληνική Λύση ζητουν ολοκληρωτικό εμπάργκο σε Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η νέα επίθεση του Αζερμπαϊτζάν κατά της Αρμενίας, αλλά και η ξεκάθαρη υπεράσπισή του από την Τουρκία προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ελληνικής Λύσης, που ζητάει από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε ολοκληρωτικό εμπάργκο κατά των δυο χωρών.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση: «Το Αζερμπαϊτζάν με τη βοήθεια της Τουρκίας έχει εξαπολύσει ανελέητη επίθεση με βαρέα όπλα κατά των Αρμενίων του Αρτσάχ. Οι εικόνες με τις βομβαρδισμένες παιδικές χαρές και τα ματωμένα παιδιά, συγκλονίζουν κάθε ελληνική ψυχή και απαιτούν άμεση αντίδραση».

Τονίζει ακόμη ότι «δυστυχώς, η Κομισιόν όπλισε τα χέρια του δολοφόνου Αλίεφ, βαπτίζοντας τον, “αξιόπιστο προμηθευτή και εταίρο”! Η Ελληνική Λύση απαιτεί τώρα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη την επιβολή ολοκληρωτικού εμπάργκο σε Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν».

Αναφερόμενη και στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: «Ο κύριος Μητσοτάκης που “σφίγγει το χέρι” του σφαγέα Ερντογάν, θα πρέπει τουλάχιστον να παραδειγματιστεί από το πάθημα του Αρμενίου ομολόγου του, που πριν από λίγους μήνες έσφιγγε το χέρι του σφαγέα Αλίεφ και σήμερα βλέπει το έθνος του να δολοφονείται».

Και υπογραμμίζει «όποιος λαός ξεχνάει την ιστορία του, δυστυχώς είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει. Αλληλεγγύη τώρα στην Αρμενία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ