Οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι χτύπησαν Λέοπαρντ με πλήρωμα Γερμανούς στρατιώτες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοβαρότατη καταγγελία, την οποία δημοσιεύουμε επειδή την μεταδίδει το Ρία Νόβοστι, άρα σημαίνει ότι έχει προέλθει από τα ανώτατα κλιμάκια του υπουργείου άμυνας:

Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε ένα άρμα Leopard με πλήρωμα τακτικού γερμανικού στρατού και συνέλαβε τον Γερμανό μηχανικό, ο οποίος στη συνέχεια πέθανε. Αφού όμως είχε προλάβει να δώσει ορισμένες σημαντικές πληροφορίες.

Το Ρία Νόβοστι μάλιστα παρουσιάζει και μαρτυρία Ρώσου στρατιώτη, ο οποίος δήλωσε στο πρακτορείο τα ακόλουθα:

«Όταν σταματήσαμε μια άλλη επίθεση κατά πεζικού και χτυπήσαμε με ένα ATGM ένα Leopard, κινηθήκαμε προς το Κατεστραμμένο πλέον τεθωρακισμένο με την ελπίδα να πάρουμε έναν «αιχμάλωτο».

IMG 3735
Το δημοσίευμα του Ρια Νόβοστι

Διαπιστώσαμε ότι ο μηχανικός-οδηγός του τανκ τραυματίστηκε σοβαρά και οι υπόλοιποι είχαν πεθάνει.

Ο μηχανικός, όταν ξύπνησε και μας είδε, άρχισε να φωνάζει «nicht schießen» (μην πυροβολείς – στα γερμανικά).

Ο στρατιώτης τόνισε ότι ο μηχανικός του κατεστραμμένου τανκ «είπε πολλές φορές ότι δεν ήταν μισθοφόρος, αλλά στρατιώτης της Μπούντεσβερ και ολόκληρο το πλήρωμα είναι από μια εταιρεία».

Ο Ρώσος στρατιώτης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας σύμφωνα με τα λεγόμενα του, διευκρίνισε ότι ενώ ο Γερμανός στρατιώτης λάμβανε τις πρώτες βοήθειες, κατονόμασε την ταξιαρχία του και τον τόπο της ανάπτυξής της»…

Πρόκειται για μία αρκετά σοβαρή υπόθεση, έστω κι αν πρόκειται για προβοκάτσια, διότι έρχεται αμέσως μετά τις δηλώσεις του ρώσου υπουργού άμυνας Σεργκέι Σόιγκου ο οποίος πρακτικά κήρυξε τον πόλεμο ταυτόχρονα σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο, έπειτα από το χθεσινό χτύπημα στην ναυτική διοίκηση του ρωσικού στόλου της μαύρης θάλασσας, στην Κριμαία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ