Ο Εχθρός του Εχθρού μου είναι Φίλος μου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η φράση «Ο Εχθρός του Εχθρού μου είναι Φίλος μου» (αγγλικά: Enemy Of My Enemy Is My Friend) είναι μια αρχαία παροιμία, που υποδηλώνει ότι δύο μέρη μπορούν ή πρέπει να συνεργαστούν ενάντια σε έναν κοινό εχθρό έστω και αν έχουν όποιες διαφορές.

Αποσπασματική επιμέλεια από Μ.Ρ.

Χιλιάδες μουσουλμάνοι στην Κωνσταντινούπολη, πραγματοποιούν συγκεντρώσεις υπέρ της επίθεσης που πραγματοποίησε η Χαμάς στο Ισραήλ.

Με προκλητικό τρόπο στη Τουρκία και το Ιράν πανηγυρίζουν τον θάνατο δεκάδων  ανθρώπων και τον τραυματισμό εκατοντάδων από την εισβολή της Χαμάς στο Ισραήλ. AYTONOHTO KAI ANAMENOMENO….
Σημειώνεται ότι η Χαμάς δηλώνει ότι απέκτησε όπλα από Ουκρανούς και μάλιστα τους ευχαρίστησε! Απόστελλε λοιπόν Ελλάδα στον Ζελένσκυ οπλισμό για να τον παραχωρεί στους Ισλαμοφασίστες εχθρούς μας …. Επίσης η Τουρκία του ισλαμοφασίστα Ερντογάν είναι ένας από τους κύριους προμηθευτές  όπλων στην Χαμάς.

2Q==

.Πανηγυρισμοί στην Κωνσταντινούπολη για την εισβολή της Χαμάς στο Ισραήλ ….Κυριαρχούν η Τουρκική και Ισλαμική σημαία…

2Q==

Πρόλογος όσον αφορά και την ανθελληνική στάση των Παλαιστινίων.

Δήλωση βόμβα του Παλαιστίνιου πρέσβη στην Αγκυρα: «Είμαστε έτοιμοι για συμφωνία ΑΟΖ με την Τουρκία»

Ο Faed Mustafa, πρεσβευτής της Παλαιστίνης στην Άγκυρα, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι η ΠΑ, μπορεί να ακολουθήσει τη θαλάσσια συμφωνία οριοθέτησης της Τουρκίας με τη Λιβύη και να υπογράψει το δικό της σύμφωνο.
«Είμαστε ανοιχτοί για κάθε ιδέα να εμβαθύνουμε τις σχέσεις μας με την Τουρκία, και αυτό περιλαμβάνει μια συμφωνία για αποκλειστικές οικονομικές ζώνες», δήλωσε ο Μουσταφά στην εφημερίδα Aydinlik.
«Έχουμε επίσης δικαιώματα στη Μεσόγειο. Η Παλαιστίνη έχει μερίδια στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο που βρίσκεται στην ανατολική Μεσόγειο. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε σε αυτούς τους τομείς και να υπογράψουμε μια συμφωνία.» (Με την Τουρκία)

Σε περίπτωση που η Παλαιστινιακή Αρχή, προχωρήσει σε ενέργειες που βλάπτουν τα εν δικαίω Ελληνικά και Κυπριακά συμφέροντα, άμεση διακοπή όποιας βοήθειας, προς αυτούς και οριστική διακοπή διπλωματικών σχέσεων… Και επιστροφή των χιλιάδων Παλαιστινίων φιλοξενούμενων μας και στην Παλαιστίνη και στην Τουρκία…

Και αλήθεια η Παλαιστινιακή Αρχή, πότε καταδίκασε τις ιταμές απειλές και αξιώσεις της Άγκυρας εις βάρος του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;;;;

Παρ΄όλα αυτά ενώ η Ελλάδα γνωρίζει πολύ καλά την τουρκοφιλία των Παλαιστινίων στηρίζει και συνεισφέρει στην οικοδόμηση των δομών της Παλαιστίνης, που αποτελεί προτεραιότητα για τη διεθνή κοινότητα και ιδιαίτερα την ΕΕ. Περαιτέρω, ως έμπρακτη απόδειξη της πάγιας πολιτικής μας στο Παλαιστινιακό, η χώρα μας υπερψήφισε τόσο την απόφαση για την ένταξη της Παλαιστίνης στην UNESCO, το Νοέμβριο του 2011, όσο και την αναβάθμιση του καθεστώτος της Παλαιστίνης σε κράτος μη μέλος στη ΓΣ/ΗΕ, ένα χρόνο αργότερα, το Νοέμβριο του 2012. Η χώρα μας, επίσης, κατά τη Γενική Συνέλευση της Interpol στο Πεκίνο, στις 26 Σεπτεμβρίου 2017, υποστήριξε την υποψηφιότητα της Παλαιστίνης, η οποία έγινε δεκτή σε εν λόγω οργανισμό ως πλήρες μέλος.

Προς αντιμετώπιση του ανθρωπιστικού σκέλους της κρίσης στη Γάζα, η χώρα μας απέστειλε ανθρωπιστική βοήθεια εκατομυρίων ευρώ, μέσω της UNRWA (UnitedNationsReliefandWorksAgencyforPalestineRefugeesintheNearEast), για την κάλυψη επισιτιστικών αναγκών και για επισκευαστικές εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης. Στη Διεθνή Διάσκεψη Δωρητών στο Κάιρο, η Ελλάδα ανακοίνωσε βοήθεια ύψους επί πλέον 2-3 εκατομμυρίου ευρώ για την ανοικοδόμηση της Γάζαςκαι συνεχίζει να συνεισφέρει παρά την ανθελληνική στάση των άσπονδων φίλων Παλαιστινίων ..

Τα αυτονόητα και αναμενόμενα ποτέ να μην μας ξαφνιάζουν… Σήμερα η Ελλάδα άρχισε να αντιλαμβάνεται ποιοι είναι οι πραγματικοί της φίλοι…. Ο φίλος τον φίλον εν κινδύνοις γιγνώσκει….Και όσον αφορά τους Ισλαμιστές Παλαιστινίους πραιτωριανούς του Ερντογάν, στους οποίους ουκ ολίγες φορές η Ελλάδα συμπαραστάθηκε προστίθενται τα πιο κάτω δημοσιευθέντα για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα και επι τέλους ο Ελληνισμός να κρίνει και να πράττει ανάλογα και με την συμπεριφορά άσπονδων φίλων και «συμμάχων».

Οι λυκοφιλίες πλέον πρέπει άμεσα να διακοπούν με όποιους επίδοξους ολετήρες του Ελληνισμού όποιοι και αν είναι αυτοί….

Αυτονόητα λοιπόν, τα πιο κάτω αποσπάσματα από δημοσιευθέντα αποκαλυπτικά άρθρα, που φανερώνουν τις σιαμαίες σχέσεις Μουσουλμάνων Παλαιστινίων και του νεοσουλτάνου οθωμανό σαλαφιστή σουννίτη Ερντογάν. Βγάλτε τα συμπεράσματα σας…..

Ο 20χρονος Παλαιστίνιος Εμίν Σελίμ είπε ότι νιώθουν περήφανοι για τη στήριξη που παρέχει ο Πρόεδρος Ερντογάν στον παλαιστινιακό λαό και τη Γάζα.
«Αγαπάμε πάρα πολύ τον Ερντογάν λόγω της στάσης του για το Παλαιστινιακό. Τον εκτιμούμε. Εμείς και οι Τούρκοι είμαστε μια καρδιά ……. σημείωσε ο Σελίμ.

Ο πιο ένθερμος υποστηρικτής των Παλαιστινίων στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει για την πόλη της Ιερουσαλήμ δεν είναι κάποιος άραβας αρχηγός κράτους αλλά ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Ο ηγέτης του ισλαμικού κόσμου» Ερντογάν….Ο νέος ηγέτης της πάλαι ποτέ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας….

Ενδεικτικό είναι ότι η τουρκική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας δημοσίευσε πρόσφατα άρθρο με τίτλο «Ποδήλατα από τον πρόεδρο Ερντογάν για τα παιδιά στη Γάζα». Η φωτογραφία που συνόδευε το άρθρο έδειχνε παιδιά με καινούργια ποδήλατα να στέκονται μπροστά σε μια αφίσα που έδειχνε τον Ερντογάν να στέκεται ανάμεσα στην τουρκική και την παλαιστινιακή σημαία υπό τον τίτλο: «Ο ηγέτης του ισλαμικού κόσμου – Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν». Η αφίσα εστάλη και στην Παλαιστινιακή Αρχή, η οποία έδωσε εντολή για αφισσοκόληση σε όλα τα Παλαιστινιακά εδάφη…..

Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο Άγκυρα και Τεχεράνη εμφανίζονται ως προστάτιδες δυνάμεις των Παλαιστινίων. Και οι δύο έχουν οικονομικά συμφέροντα στην Εγγύς Ανατολή αλλά και στόχος τους είναι να εξαφανίσουν οτιδήποτε μη Ισλαμικό.

Ο Σουνίτης ισλαμοφασίστας Ερντογάν τότε υποδέχθηκε με τιμές τον αρχηγό της Χαμάς Ισμαήλ Χανιέ, πολιτικό αρχηγό της παλαιστινιακής ισλαμικής οργάνωσης Χαμάς καθώς και άλλους αξιωματούχους. Όπως είναι γνωστό, από το 1997 η αμερικανική κυβέρνηση χαρακτηρίζει την Χαμάς τρομοκρατική οργάνωση και εχθρό των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι δύο άνδρες πραγματοποίησαν συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών που διήρκεσε πάνω από μία ώρα στο Vahdettin Pavilion της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το πρακτορείο. Την είδηση αναμετέδωσε η ιστοσελίδα ahval. Η τότε συνάντηση ακολούθησε την ανακοίνωση την Τρίτη του πολυαναμενόμενου ειρηνευτικού σχεδίου του του τότε φιλότουρκου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τη Μέση Ανατολή. Ήδη ο Ταγίπ Ερντογάν, «καρδιακός φίλος» του κ. Τραμπ το απέρριψε ως “απολύτως απαράδεκτο” διότι δεν εξυπηρετούσε πλήρως τα Ισλαμιστικά του σχέδια …

Ο Ερντογάν πραγματοποιεί συνεχείς επικοινωνίες και δίνει οδηγίες στον Παλαιστίνιο ομόλογό του, Μαχμούντ Αμπάς, επαναλαμβάνοντας την υποστήριξη της Άγκυρας στην Παλαιστίνη (κυρίως σε οπλισμό) μετά την ανακοίνωση του σχεδίου του κ. Τραμπ. Η ανακοίνωση του κ. Τραμπ, τον Δεκέμβριο του 2017, που αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, προκάλεσε διπλωματική μάχη μεταξύ της Τουρκίας, των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ…

Αυτά περί «φίλων» Παλαιστινίων, οι οποίοι κατά χιλιάδες φιλοξενούνται και συντηρούνται τόσο στην Κύπρο όσον και την Ελλάδα, οι οποίες αμφότερες και διπλωματική στήριξη προσφέρουν και ανθρωπιστικη βοήθεια, στην «φίλη» Παλαιστινιακή Αρχή….

Εν αναμονή και ανάλογα πράττουμε…. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ…

Αναμφίβολα το Ισραήλ δέχτηκε μια ύπουλη βάρβαρη επίθεση από την Σουννιτική τρομοκρατική Χαμάς η οποία με βάση το πολεμοκάπηλο Κοράνι εκτελεί εντολές του Μωάμεθ ….

Οι Σουνίτες Σαλαφιστές κατά τον πολεμοχαρή Μωάμεθ πρέπει να συντηρούν την αυστηρή τήρηση των εντολών του και δια πυρός και σιδήρου επιβολήτου Ισλάμ – Αλ σαλάφ – Αλ Σαλίχ ( Οι ευσεβείς απόγονοι  απορρίπτουν ρητά όποιο θρησκευτικό νεωτερισμό. Ίδε Ερντογάν και Εμινέ.)

Οι Ισλαμιστές Σουννίτες  δυστυχώς τηρούν ακόμη τις εγκληματικές εντολές, επί Μωάμεθ. Τονίζεται ότι ο σημερινός πρόεδρος της Τουρκίας Erdogan και η σύζυγος του Emine, πιστεύουν και τηρούν απράβατα τις φιλοπολεμικές εντολές του Μωάμεθ.

Τόσο ο Tayip Erdogan, ο νέος σουλτάνος της Τουρκίας, όσο και η σύζυγος του Emine Erdogan, ( Αραβικής καταγωγής, που είναι ενταγμένη στο φανατικό σύλλογο « Ιδεαλιστών Γυναικών», που συνδέεται με τους Γκρίζους Λύκους), είναι βαθιά θρησκευόμενοι Ισλαμιστές και φανατικοί Σουνίτες σαλαφιστές,οι οποίοι επιθυμουν να καταστούν κηδεμόνες όλου του Ισλαμικού κόσμου. Η σύζυγος του έχει αποστηθίσει ολόκληρα αποσπάσματα του φιλοπολεμικούΚορανιού επί Μωάμεθ, που γράφτηκε το 632 μ.Χ. και το οποίο ονομάζεται « al guran– Aπαγγελία» και «al guram al carim – Ευγενές ανάγνωσμα» . Γράφτηκε σε 23 έτη, όπως κατά αφήγηση του Μωάμεθ, τα μετέδωσε ο άγγελος Γαβριήλ με πολύ δυσνόητο λεξιλόγιο, Καθώς ο Προφήτης, ήταν αγράμματος απάγγελλε, τις εντολές, έλεγε δυσνόητα πράγματα και οι βοηθοί του, τα κατέγραφαν  όπως τα καταλάβαιναν…

Σημειώνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος του Κορανιού αφορά φιλοπολεμικές και αιμοβόρες εντολές…Ενδεικτικά….

Φονεύετε τους απίστους όπου και αν τους βρίσκετε» (2: 190-193).                       5.51. Ω εσείς που πιστέψατε, μην κάνετε φίλους του Εβραίους και τους Χριστιανούς. 34.33. Και έτσι κρύψαν τη μετάνοια τους, όταν είδαν τα βασανιστήρια…και θα βάλουμε χαλινάρι τους λαιμούς των απίστων.. 8.17. Και δεν είστε εσείς που τους σκοτώσατε, αλλά ο Αλλάχ που σας έδωσε καλήανταμοιβή, με ευεργετική δοκιμασία… 33.61. Οι άπιστοι, θα …συλλαμβάνονται και θα θανατώνονται, χωρίς οίκτο, θα διαβιούν στη γη άσχημα, θα εκτελούνται, θα σταυρώνονται, θα κόβονται χέρια και πόδια, θα εξορίζονται από αυτή τη γη και θα τους περιμένει στον άλλο κόσμο μεγάλος παιδεμός….κλπ. Όλοι οι Σουλτάνοι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, τήρησαν πιστά τις φιλοπολεμικές εγκληματικές εντολές του Μωάμεθ και διέπραξαν όλα τα απεχθέστερα εγκλήματα κατά των μικρών άοπλων Χριστιανικών λαών. Καταχωρήθηκαν όλα στην παγκόσμιο Μαύρη Βίβλο, αλλά ποτέ δεν δίδαξαν τους Χριστιανούς συμμάχους…. περί Τουρκίας. …Cennet Yok…Cennet degil. Tovbe. Ουράνιος Παράδεισος Γιόκ! Μετανοείται! Αλήθεια, ποιος άνθρωπος Ινδουιστής, Βουδιστής, Χριστιανός κ.ά., ποιος φιλόσοφος ποιος θεολόγος, ποιος λόγιος, ποιος αγιοποιημένος άνθρωπος σ΄ αυτή τη γη θα μπορούσε να πιστέψει ότι ο «όποιος» Πανάγαθος Θεός, που έπλασε ειρηνικά και με τελειότητα αυτό τον κόσμο, « Τα πάντα εν σοφία εποίησε». θα ήθελε ποτέ να καταστρέψει τα πλάσματα, που με τα θεϊκά χέρια έπλασε και θα μπορούσε να δώσει αυτές τις εγκληματικές εντολές «μόνο» στους Μωαμεθανούς; «Ει θεοί εισί κακοί, ουκ εισί θεοί . Θουκυδίδης Σημειώνεται ότι εδάφιο Surah XXX, 1-5, αναφέρεται ότι «Οι Έλληνες πάντα θα νικούν αιώνια, με τον πολιτισμό τους…..» *Αλλάχ από την λέξη Άλιος, = ήλιος που χαρίζει το φως και την ζωή. Ήλιο-Άλιος=Ελλάς= Το Φως.Μωάμεθ = Μεγάθυμος = άνθρωπος με μεγαλείο ψυχής ….κατάτους Μωαμεθανούς. Η λέξη «Κοράνι», προέρχεται από το ελληνικό ρήμα «κορέω» που σημαίνει διαδίδω τον λόγο του Θεού. (Ομηρική λέξη.) Η λέξη «Surah» προέρχεται από την λέξη «Σειρά» (114 κεφάλαια έχει το κοράνι). Στα αραβικά ο Αλλάχ ο οποίος έχει 99 ονόματα, λέγεται Αλ-ιλλάχ = Θεός. Ο Μωάμεθ επαναλαμβάνω δεν ήξερε ούτε να διαβάζει ούτε να γράφει, απάγγελλε στίχους και τους κατέγραφαν οι βοηθοί του, όπως τις κατανοούσαν!

Ένα καταπληκτικό αντικειμενικό, εμπεριστατωμένο ντοκιμαντέρ που επιβεβαιώνεικαι τεκμηριώνει τις φιλοπολεμικές εντολές του Μωάμεθ κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, από τους διάσημους ιστορικούς παραγωγούς ντοκιμαντέρ Gregory M. Davis and Bryan Daly.με τίτλο, «Το άγνωστο Ισλάμ» και «Τι πρέπει να γνωρίζει η Δύση και όλα τα Χριστιανικά κράτη, για το Ισλάμ», What the west needs to know about Islam. Στο ντοκιμαντέρ διαπρεπείς διεθνείς δημοσιογράφοι, ιστορικοί ερευνητές, αποκαλύπτουν και αναλύουν την φιλοπολεμική διδασκαλία του Κορανιού και τις «εντολές» του Ισλάμ επί Μωάμεθ, όπως ο διάσημος Σερτζ Τριβκόβιτς, εκδότης, εσωτερικών υποθέσεων του διεθνούς περιοδικού CHRONICLES κ.ά., με βάση ακριβή μετάφραση του Κορανιού, αδιάψευστες μαρτυρίες και ντοκουμέντα. Ενδεικτικές συνεντεύξεις και δηλώσεις ηγετών Μεγάλων Δυνάμεων στο ντοκιμαντέρ

Στο δια ταύτα σήμερα …. Ο εχθρός των εχθρών μου είναι δικός μου σύμμαχος και καλό θα ήταν κάποιοι φίλοι εν δικαίω λόγω των θρησκευτικών διαφορών, που έχουμε με το Εβραϊκό κράτος να μην συνεχίζουν να καταφέρονται (ας το σφήσουμε για αργότερα) κατά των Ισραηλινών γειτόνων μας και συμμάχων μας , οι οποίοι δικαιολογημένα μετά τις εκατόμβες δολοφονημένων αμάχων από την τρομοκρατική Ισλαμιστική Σουννίτικη Χαμάς με συνοδοιπόρους Χεζμπολαχ, ISIS κλπ κήρυξαν αμείλικτο πόλεμο κατά προαιώνιων εχθρών όχι μόνο του Ελληνισμού, αλλά και όλων των Χριστιανικών κρατών.

Πανηγυρίζουν οι ισλαμοφασίστες τόσον της Τουρκίας, όσον και του Ιράν, αλλά και οι χιλιάδες εισβολείς μουσουλμάνοι, που βρίσκονται φιλοξενούμενοι στην Ελλάδα και βροντοφωνάζουν …. Αλλαχ αλαχμπάρ …. Σκοτώστε τους απίστους όπου και αν βρίσκονται.

Σε ένα τυχόν πόλεμο Ελλάδας με την Ισλαμιστική Τουρκία, όλοι αυτοί θα είναι η Πέμπτη φάλαγγα και δεν θα διστάσουν να πράξουν ότι βάρβαρο έπραξαν όχι μόνο στο Ισραήλ , αλλά και όπου πάτησαν το βρώμικο τους πόδι …. Η λύση λοιπόν είναι μια. Τόσον το Ισραήλ όσον και όλα τα ελεύθερα χριστιανικά κράτη ή θα τους συρρικνώσουν ή θα τους εξαφανίσουν ….Όπως και τον πάτρωνα τους νεοθωμανό Ερντογάν, που υπογείως και ανωγείως πάντα πρόδιδε συμμάχους …. Όπως και σήμερα…. Που στηρίζει τις τρομοκρατικές δολοφονικές επιθέσεις κατά αμάχων από την *Χαμάς και δεν αποκλείεται ότι και με δικό του δάκτυλο  εισεβαλε στο Ισραήλ….

*Η Χαμάς (πλήρες όνομα: Ισλαμικό Κίνημα Αντίστασης) είναι μία παλαιστινιακή σουνιτική παραστρατιωτική οργάνωση και πολιτικό κόμμα, που κατέχει σήμερα την πλειοψηφία των εδρών του εκλεγμένου νομοθετικού συμβουλίου στην Παλαιστινιακή Εθνική Αρχή και κατέχει και τον πλήρη έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας. Πολλά κράτη αναγνωρίζουν τη Χαμάς ως μια τρομοκρατική οργάνωση, ενώ οι διεθνείς οργανισμοί την κατηγορούν για πολλαπλά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Διαθέτει μια ομάδα κοινωνικής Ισλαμικής προπαγάνδας, την Νταουάχ, καθώς και παραστρατιωτικό σκέλος τις Ταξιαρχίες Ιζ αντ-Ντιν αλ-Κασάμ. Συνεργάζεται στενά με άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις Χεζμπολαχ, ISIS κλπ.

Η Παλαιστίνη σήμερα έγινε άντρο τρομοκρατών Ισλαμιστών και πολλοί από αυτούς με οδηγίες Ερντογάν εστάλησαν ως «πολιτικοί πρόσφυγες», τόσον στην Κύπρο όσον και Ελλάδα, ως προπομποί και Δούρειοι Ίπποι σε μια τυχόν εισβολή της Τουρκίας, που απειλεί ότι θα έρθει μια νύχτα ξαφνικά …Το πάθημα του Ισραήλ ας μας γίνει μάθημα.                                                          Κοπιάστε λοιπόν και μάλλον κολυμπώντας θα επιστρέψετε …. Και εσείς και οι πραιτωριανοί σας… Τους αφιερώνω….

Μαύρη είν’ η νύχτα στα βουνά

 

Μαύρ’ είν’ η νύκτα στα βουνά,

στους βράχους πέφτει χιόνι.

Μες στ’ άγρια, στα σκοτεινά,

στες τραχιές πέτρες, στα στενά,

ο κλέφτης ξεσπαθώνει.

 

Στο δεξί χέρι το γυμνό

βαστά αστροπελέκι.

Παλάτι έχει το βουνό

και σκέπασμα τον ουρανό,

κ’ ελπίδα το τουφέκι.

 

Φεύγουν οι τύραννοι χλωμοί

το μαύρο του μαχαίρι·

μ’ ιδρώτα βρέχει το ψωμί,

ξέρει να ζήσει με τιμή,

και να πεθάνει ξέρει.

 

Τον κόσμ’ ο δόλος διοικεί

κι η άδικ’ ειμαρμένη.

Τα πλούτη έχουν οι κακοί,

κι εδώ στους βράχους κατοικεί

η αρετή κρυμμένη.

 

(Ο Κλέφτης του Αλεξάνδρου Ρίζου Ραγκαβή)

*Επιμέλεια της Μ.Ρ. από κατεχόμενη Κερύνεια, που θρήνησε δεκάδες συγγενείς και φίλους, δολοφονημένους, από Ισλαμοφασίστες Σουννίτες εισβολείς το 1974.

*Μέλος της Ομάδας Εργασίας και Έρευνας του συγγραφέα κ. Αντώνη Αντωνά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ