H κυρία (Αγαπηδάκη) κάνει… παιγνίδι με δημοσιογράφους – Ο κύριος (Χρυσοχοΐδης) γνωρίζει κάτι;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκλειστική ενημέρωση για λίγους και εκλεκτούς από την κα Ειρήνη Αγαπηδάκη για τα εμβόλια. Και εις ανώτερα…

Παιχνίδια με τη δημόσια υγεία σε τέτοιο βαθμό δεν έχουν γίνει ποτέ. Ακούστε, λοιπόν, μια σημερινή ιστορία η οποία αν και θα θέλαμε να είναι ένα καρέ από ταινία του Παπακαλιάτη είναι απόλυτα πραγματική.

Εγκυρες πληροφορίες, λοιπόν, του iEidiseis, σημειώνουν ότι σήμερα η κ. Αγαπηδάκη κάλεσε επιλεκτικά συγκεκριμένους συντάκτες Υγείας και τους ανακοίνωσε ότι έρχονται τα νέα εμβόλια κατά του κορονοϊού. Τους έδωσε μάλιστα και ημερομηνία για να έχουν ολοκληρωμένο το αποκλειστικό τους, αλλά τους ζήτησε να μην γράψουν κάτι ακόμη. Θα τους πει εκείνη πότε θα πατήσουν το πληκτρολόγιο.

Τα εμβόλια, λοιπόν, έρχονται τις επόμενες μέρες και την σημαντική αυτή πληροφορία έχουν κατα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ μόνο τα φιλικά μέσα ενημέρωσης της κας Αγαπηδάκη.

Και ρωτάμε έτσι απλά… Από πότε θέματα δημόσιας Υγείας αποτελούν αποκλειστική επιλογή της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας η οποία κατά το δοκούν ενημερώνει και δίνει αποκλειστικότητες σε δημοσιογράφους που εκείνη θέλει.

Ο υπουργός Υγείας εγκρίνει τις επιλογές της; Ηταν ενήμερος για την συνάντηση και έδωσε το πράσινο φως να ενημερωθούν μόνο οι φίλοι δημοσιογράφοι;

Μυστικές επαφές για θέματα δημόσιας Υγείας είναι αν μη τι άλλο απαράδεκτες και επιτέλους ο υπουργός πρέπει να πάρει θέση και να μην καλύπτει την εκλεκτή του Μαξίμου.

A.O. .ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ