25χρονος με ηρωική του παρέμβαση εσωσε 15χρονο κορίτσι που έπαθε επιληπτική κρίση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ηλίας, ένας στρατιωτικός που έκανε διακοπές στα Χανιά, έγινε ο ήρωας για ένα 15χρονο κορίτσι. Η ανήλικη έπαθε επιληπτική κρίση κοντά στους Τάφους των Βενιζέλων και ο 25χρονος άνδρας, που υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις, έτρεξε και την έσωσε.

Όπως αναφέρει το zarpanews, στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής ένας 25χρονος Χανιώτης στρατιωτικός, ο οποίος μένει μόνιμα στη Αθήνα αλλά βρέθηκε με άδεια στα Χανιά και είχε πάει για τρέξιμο, περνούσε έξω από τους τάφους των Βενιζέλων.

Σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων μπροστά του είδε ένα κορίτσι, το οποίο εκείνη ακριβώς την στιγμή έπεσε στο έδαφος και άρχισε να κάνει σπασμούς.

«Νόμισα ότι παθαίνει επιληπτικό επεισόδιο. Έτρεξα αμέσως κοντά της, την γύρισα και την κράτησα με τρόπο που να μην καταπιεί τη γλώσσα της. Εκείνη είχε σπασμούς για αρκετά λεπτά, κάποια στιγμή πρέπει και να λιποθύμησε. Τελικά, μετά από περίπου ένα δεκάλεπτο συνήλθε» είπε ο 25χρονος.

Πράγματι, η 15χρονη είχε πάθει επιληπτική κρίση.

«Στο σημείο εκείνο δεν ήταν κανείς, κάτι τουρίστες βρίσκονταν πιο μακριά στην πίσω μεριά. Μετά από λίγο ήρθε κάποιος συγγενής της, δεν ξέρω αν ήταν πατέρας ή θείος. Την πήρε μαζί του, μου είπε πως θα την πήγαινε σε κλινική. Δεν ξέρω τι έγινε μετά» προσέθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ