Καταιγίδα πλειστηριασμών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Του Βασίλη Βιλιάρδου

«Μέσα στους επόμενους 10 μήνες σε πλειστηριασμό θα βγουν ακόμη 14.000 ακίνητα, ενώ τα επόμενα 5 έως 7 χρόνια θα βγουν σε πλειστηριασμό 250.000 ακίνητα. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχουν βγει σε πλειστηριασμό 148.000 ακίνητα, συνολικής αξίας 18, 3 δις €. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το ύψος των κόκκινων δανείων φτάνει τα 90 δις € (συν τόκους και επιβαρύνσεις), με εμπράγματες εξασφαλίσεις 1 εκατομμύριο ακίνητα, εκ των οποίων το 75% αφορά σε κατοικίες».

IMG 5241

Η ληστεία των Ελλήνων επιταχύνεται – αυτή η κυβέρνηση δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο. Όταν τονίζουμε συνεχώς πως αλλάζει γρήγορα το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ελλάδας, με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σε ξένους και με τους πλειστηριασμούς της ιδιωτικής επίσης σε ξένους, με τους Έλληνες είτε να μεταναστεύουν, είτε να παραμένουν ως εξαθλιωμένοι σκλάβοι χρέους των ξένων στην ίδια τους την πατρίδα, εννοούμε αυτό ακριβώς. Όποιος δεν το βλέπει, ούτε καν το όργιο των πλειστηριασμών, απλά εθελοτυφλεί

Όσο για το ρυθμό ανάπτυξης, εάν δεν βλέπει κανείς πως η απόσταση μας από το μέσον όρο της Ευρώπης έχει αυξηθεί κατακόρυφα, με όλους τους οικονομικούς μας δείκτες στο κόκκινο (εκτός από τους φόρους που αυξάνονται συνεχώς, με τη βοήθεια του πληθωρισμού), είναι άξιος της μοίρας του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ