Οι έμμισθοι του Ερντογάν ας μην πιάνουν στο στόμα τους το ναύαρχο Αποστολάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αποστολάκης ήταν αυτός που πυροβολούσε τους Τούρκους 12 μίλια μακριά από το Καστελόριζο, όταν οι υβριστές τους άνοιξαν την Κερκόπορτα των 6 μιλίων…

Ο ναύαρχος Αποστολάκης αποτελεί σταθερή αξία – αναγνωρισμένη και από τον νυν πρωθυπουργό.

Τα κυβερνητικά τρολ και οι κρατικοδίαιτοι επώνυμοι κονδυλοφόροι επιτίθενται για πολλοστή φορά στον ναύαρχο Αποστολάκη.

Αυτή τη φορά ξεπερνούν κάθε μέτρο και επιχειρούν να τον εμφανίσουν ως «τουρκόσπορο», γιατί εξέφρασε την ανησυχία του για το ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ αποστρατιωτικοποίησης των νησιών. Ο ναύαρχος έχοντας πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει στα νησιά, προφανώς θεώρησε υποχρέωσή του να εκφράσει την ανησυχία του όσο πιο στρογγυλά μπορούσε, επικαλούμενος σχετικά δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

Ήταν, δε, τόσο προσεκτικός στα λόγια του ο ναύαρχος που απέφυγε να επικαλεστεί τις σχετικές επισημάνσεις του περιφεριάρχη Βορείου Αιγαίου περί αποστρατιωτικοποίησης, αλλά και ούτε περί εξαφάνισης του ΑΣΔΕΝάρχη από τις επίσημες θρησκευτικές και εθνικές εορτές στα νησιά του Αιγαίου.

Καλό θα ήταν η κυβέρνηση να μαζέψει τα τρολ της, όταν καταπιάνονται με εθνικά θέματα. Ο δε ναύαρχος Αποστολάκης αποτελεί σταθερή αξία – αναγνωρισμένη και από τον νυν πρωθυπουργό – και δεν μπορεί το μαύρο διαδύκτιο να τον καταστήσει …μουντζούρα με την βοήθεια των κυβερνητικών τυφλοποντίκων.

Δ. Β. ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ