Ισόβια στους ναρκέμπορους που δολοφόνησαν το δεκαεξάχρονο κορίτσι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θρήνος στην οικογένεια της 16χρονης από τον Βύρωνα η οποία νοσηλευόταν εγκεφαλικά νεκρή στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση ναρκωτικών!

Η ανήλικη η οποία είχε πέσει θύμα σπείρας άφησε την τελευταία της πνοή στην εντατική του «Ερυθρού Σταυρού».

Οι γιατροί στο νοσηλευτικό ίδρυμα έκαναν ότι μπορούσαν ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας της η οποία από την αρχή θεωρούνταν ιδιαίτερα κρίσιμη. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση αναφέρει πως τα μέλη της συμμορίας, έξι άτομα της οποίας συνελήφθησαν, όταν ήθελαν να κάνουν πειράματα με τις ουσίες χρησιμοποιούσαν την 16χρονη!

Η μητέρα της 16χρονης είπε πως το κορίτσι δεχόταν ψυχολογική πίεση και όταν έψαχνε την κόρη της καλώντας την στο τηλέφωνο το σήκωναν οι έμποροι ναρκωτικών και δεν την άφηναν να της μιλήσει!

Στη δικογραφία υπάρχουν καταθέσεις και των υπολοίπων παιδιών της παρέας της 16χρονης. Τα παιδιά περιγράφουν πως γινόταν η προμήθεια ναρκωτικών και πως βρήκαν την ανήλικη σε κωματώδη κατάσταση.Παράλληλα, μιλάνε για το πώς ενημέρωσαν τους μεγαλύτερους για αυτό που συνέβη και είπε το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ρωτήσει εάν υπάρχουν και άλλες ποσότητες ναρκωτικών μέσα στο σπίτι και τους τόνισε πρέπει να τις κρύψουν.

Το κορίτσι βρισκόταν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Βύρωνα μαζί με μια γυναίκα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε τις αισθήσεις της μετά από χρήση ναρκωτικών. Σε αυτό το οίκημα, πήγαιναν για να προμηθευτούν τη δόση τους τα θύματα της σπείρας ναρκωτικών, όπως η ανήλικη.

Στη φυλακή δύο άτομα

Τον δρόμο για την φυλακή πήραν οι δύο από τους πέντε κατηγορούμενουςγια την υπόθεση της 16χρονης από τον Βύρωνα η οποία νοσηλεύεται εγκεφαλικά νεκρή μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών που της έδωσαν.

Νωρίτερα σήμερα πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται όπως διακεκριμένη διακίνηση περί ναρκωτικών, βαριά σωματική βλάβη λόγω διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικη, συμμορία και παράβαση του νόμου περί όπλων και ότι έδωσαν ναρκωτικές ουσίες στην ανήλικη. Ωστόσο, οι δύο φαίνεται πως δεν έπεισαν και πήραν το δρόμο για την φυλακή. Οι υπόλοιποι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας και ένας ανήλικος αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικό όρο να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα ενώ ακόμα μία νεαρή γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους. Για την υπόθεση είχε συλληφθεί ένα έκτο άτομο, μία ανήλικη η οποία αφέθηκε ελεύθερη την Παρασκευή με εντολή εισαγγελέα.

Πηγές αναφέρουν πως μόνο ένας είχε συνήγορο υπεράσπισης, ενώ στους άλλους τέσσερις διόρισε η ανακρίτρια.

Η Αστυνομία φέρεται να αναζητά και άλλα δύο πρόσωπα για την υπόθεση. 

Η ανήλικη είχε μετατραπεί σε πειραματόζωο της σπείρας ναρκωτικών. Μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν στο σπίτι 17χρονου στον Βύρωνα, όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, καθώς και άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το λεγόμενο «σίσα» γνωστό και ως «η κόκα των φτωχών».

Το επόμενο πρωί η φίλη του κοριτσιού, όταν ξύπνησε στο ίδιο σπίτι, διαπίστωσε πως η 16χρονη δεν είχε τις αισθήσεις της και κάλεσε ασθενοφόρο. Για την συγκεκριμένη υπόθεση η αστυνομία προχώρησε σε 6 συλλήψεις μεταξύ των οποίων δύο ανηλίκων για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών. Επιπλέον από τις αρμόδιες αρχές αναζητούνται ακόμα δύο άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ