Νεοσύστατο Fund έβγαλε μισό δις από την Ελλάδα, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι διαχειριστές κεφαλαίων του fund Helikon έκαναν διάνα σε ό,τι επένδυσαν στη χώρα μας. Να τους ευνόησε η τύχη, η διορατικότητά τους ή κάτι άλλο;

Μπορεί να είναι και το μεγαλύτερο success story στην ελληνική οικονομία. Ο λόγος για τον fund Helikon, το οποίο απ’ ό,τι διαβάζουμε στην οικονομική ιστοσελίδα bankingnews.gr ετοιμάζεται σιγά σιγά να την κάνει από την Ελλάδα με τρελές υπεραξίες.

Η συνολική αξία των επενδεδυμένων θέσεων του Helikon φτάνει το 1 δισ. ευρώκαι οι αποδόσεις που διασφαλίζει τα τελευταία 4 με 5 χρόνια στην Ελλάδα αγγίζουν το εξωφρενικό ποσό των 500 εκατ. ευρώ.

Για την ιστορία, πρόκειται για ένα ιταλικό fund με έδρα το Μιλάνο, το οποίο έχει μια σύντομη διαδρομή. Fast track που λέμε.

Ιδρύθηκε το 2019, λίγο μετά τις εκλογές στην Ελλάδα και την πρώτη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και μέσα σε σύντομη περίοδο κατάφερε τόσα πολλά πράγματα.

Μπράβο τους!

Αυτό σημαίνει ότι οι διαχειριστές κεφαλαίων του Helikon έκαναν διάνα σε ό,τι επένδυσαν στη χώρα μας. Να τους ευνόησε η τύχη, η διορατικότητά τους ή κάτι άλλο;

Α.Ο. ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ