Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε θέση στην κόντρα Στέφανου Κασσελάκη με όσους αποχώρησαν (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήρε θέση

Δείτε στο βίντεο την ξεκάθαρη «δήλωση»

@avgerinosx

POV: Ο Αλέξης Τσίπρας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία με τον νέο πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη . #revolution #tsipras #Τσίπρας #tiktokgreece #fy #συριζα @Αλέξης Τσίπρας

♬ The Champion – Lux-Inspira

Παρά τη διακηρυγμένη πρόθεση του, προφανή άλλωστε, να απέχει από τα δρώμενα, στο εσωτερικό του κόμματος, του οποίου υπήρξε πρόεδρος επί σχεδόν 15 έτη, πολλοί ήταν εκείνοι που μπήκαν στον πειρασμό να τον εμπλέξουν. Κάποιοι βέβαια και εκτός του ΣΥΡΙΖΑ, που επιχείρησαν να ερμηνεύσουν πρόσφατες πρωτοβουλίες του Αλέξη Τσίπρα, μετά τις πρώτες μαζικές αποχωρήσεις στελεχών, ως παρέμβαση του προς μια ορισμένη κατεύθυνση και ως (αυτή είναι η έγνοια τους) έμμεση μομφή προς τον διάδοχό του. Η προχθεσινή, μάλλον αιφνιδιαστική, παρουσία στη συνεδρίαση της, συρρικνωμένης, Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με μοναδικό ομιλητή τον Στέφανο Κασσελάκη, νομίζουμε ότι έδωσε την πιο καθαρή απάντηση σε όσους προσπάθησαν να τον ερμηνεύσουν, κατά τις δικές τους επιθυμίες.

Σύμφωνα με τη χαρακτηριστική έκφραση του συναδέλφου Γιώργου Χουδαλάκη, «το κόμμα του Τσίπρα βρίσκεται εκεί που βρίσκεται ο ίδιος ο Τσίπρας». Η εξαιρετικά θερμή υποδοχή, που επιφύλαξαν στον πρώην πρόεδρο και πρώην πρωθυπουργό, οι 36 βουλευτές, που συγκροτούν πλέον την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., υπογράμμισε ακριβώς αυτό τον άρρηκτο δεσμό, γύρω από τα σύμβολα ή, αν προτιμάτε, το brand name του κόμματος. Εδώ που τα λέμε, θα ήταν δύσκολο να περιμένεις κανείς μια άλλη συμπεριφορά, από τον επί 15 χρόνια πρόεδρο του κόμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ