Μόνο συμπτωματική δεν είναι η στήριξη που δίνουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ στο νέο πολιτικό εγχείρημα της Έφης Αχτσιόγλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προ εβδομάδων διαβάσατε  την πληροφορία ότι το «σύστημα Κυριάκου», θα προσέφερε επικοινωνιακή ασυλία και διακριτική προώθηση στον πολιτικό σχηματισμό που θα προκύψει από την διάσπαση του ΣυΡιζΑ.

Κάποιοι το αμφισβήτησαν, διότι απλούστατα δεν γνωρίζουν ότι η πραγματική φύση του Κυριάκου, δεν έχει δεξιά ή αριστερά στεγανά. Ο Κυριάκος καλύπτει όλο το πολιτικό φάσμα και εν πολλοίς το ενσωματώνει στην πολιτική του.

Όπως ακριβώς έδειξε την μεγαλοψυχία του στον Βασίλη Στίγκα, επιτρέποντας του να κρατήσει την κοινοβουλευτική ομάδα μέχρι νεωτέρας, έτσι ακριβώς φροντίζει να έχει και μία «ασπίδα» στα αριστερά του, η οποία μάλιστα θα του χρειαστεί και για την επερχόμενη συμφωνία με τον φίλο του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τρανταχτή απόδειξη, η στάση του κόμματος Αχτσιόγλου στην πρόσφατη ψηφοφορία για τους σέρβισερς, όπου έδειξε πραγματικά δείγματα γραφής, αγνοώντας το πολιτικό κόστος. Έτσι ακριβώς θα βάλει πλάτη και στην περίπτωση που ο Κυριάκος θα χρειαστεί στήριξη για να φτάσει στις 180 ψήφους, ώστε να μετατρέψει το Αιγαίο, σε θάλασσα ειρήνης.

Η παρουσία του Νίκου «Θέλω Πρέσπες του Αιγαίου» Φίλη ως εξωκοινοβουλευτικού ινστρούχτορα στο νέο σχηματισμό και των «αχυρανθρώπων του προξενείου» εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας, είναι εγγύηση σύμπλευσης με τον ειρηνιστή Κυριάκο μας στα ελληνοτουρκικά.

Συμπερασματικά, η απόφαση του μεγαλύτερου υμνητή του Κυριάκου Μητσοτάκη, Σάκη Μουμτζή, να βγει και να στηρίξει απροκάλυπτα την Έφη Αχτσιόγλου, δηλώνοντας μάλιστα ότι θα την ψήφιζε, εντάσσεται στην επικοινωνιακή κλιμάκωση του Μαξίμου, προκειμένου να εδραιώσει τη Νέα Αριστερά, στην αριστερή πλευρά του Κυριάκου…

Όπως και να το κάνουμε, η στήριξη του μέγιστου υμνητή του πρωθυπουργού, Σάκη Μουμτζή, δίνει στην Έφη λίγο από τον αέρα του απαράμιλλου φεουδαρχικού μεγαλείου που χαρακτηρίζει τον Κυριάκο…

Πηγη: Κύριος Μαξιμος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ