Αναμένεται ομιλία – παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή σήμερα στην Αλεξανδρούπολη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη, «οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός και φυσικός ηγέτης της παράταξης, θα εκφωνήσει και ομιλία. Ομιλία που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, λόγω της πρόσφατης επισκέψεις Ερντογάν.

Η Λέσχη   Αλεξανδρουπολιτών και οι εκδόσεις  «Λιβάνη»  σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή της εφημερίδας «Εστία» Μανώλη Κοττάκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Ramada Plaza (πρώην  Thraki Palace)  την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

-Δρ. Μαρίνα Σκορδέλη, σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, μέλος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του Wilfried Martens Centre for European Studies.

-Ευριπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης, πρώην υπουργός, αναπληρωτής  καθηγητής   Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

-Γεώργιος Κ. Φίλης Ph.D., καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικής Ledra College Λευκωσίας, διδάσκων Γεωπολιτικής στις Παραγωγικές Σχολές Ενόπλων Δυνάμεων.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο νέος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Χριστόδουλος  Τοψίδης.

Την παρουσίαση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Μανδάνης.

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ