Στην φυλακή ο 18χρονος που τραυμάτισε με φωτοβολίδα τον αστυνομικο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσωρινά κρατούμενος με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε την Πέμπτη ο 18χρονος που κατηγορείται για τον σοβαρό τραυματισμό με ναυτική φωτοβολίδα του 31χρονου αστυνομικού στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στου Ρέντη, την περασμένη Πέμπτη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά την σημερινή του απολογία του, ζήτησε να ενταχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, καθώς η οικογένειά του δέχεται σοβαρές απειλές για την σωματική του ακεραιότητα. To αίτημά του ωστόσο δεν έγινε δεκτό από την ανακρίτρια.

«Θα τον βιάσουμε και θα τον σκοτώσουμε αν μιλήσει!» – Απειλές στον 18χρονο και την οικογένειά του για να κρατήσει το στόμα του κλειστό!

Ο 18χρονος δηλώνει έτοιμος να δώσει πρόσωπα και ονόματα, και να αποκαλύψει όσα γνωρίζει για τα γεγονότα της 7ης Δεκεμβρίου, την επίθεση των χούλιγκαν και τον ενορχηστρωτή της εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο ρόλος του μάνατζερ γνωστού τράπερ

Στενεύει ο κλοιός γὐρω από τον 26χρονο μάνατζερ γνωστού ράπερ με την ΕΛ.ΑΣ να εξετάζει τις αντιφάσεις στις οποίες έχει πέσει στις καταθέσεις του και το άλλοθι που έδωσε για την νύχτα των επιθέσεων 150 περίπου χούλιγκαν εναντίον δυνάμεων των ΜΑΤ.

Ο 26χρονος εμφανίζεται σε 4 ακόμη δικογραφίες ως σεσημασμένος για περιπτώσεις οπαδικής βίας. Ειδικότερα, για επίθεση με μαχαίρι σε νεαρή χούλιγκαν του Παναθηναϊκού το 2019, στην Πετρούπολη, και για επίθεση με μολότοφ σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟ το 2021, στο Μαρούσι.

Επιπλέον, ο ίδιος έχει γίνει στόχος επιθέσεων, όταν χούλιγκαν αντίπαλων ομάδων είχαν προκαλέσει φθορές στο αυτοκίνητο και το σπίτι του.

Ο μάνατζερ γνωστού τράπερ από το Περιστέρι έχει μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών καθώς αρχικά δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με τα επεισόδια στου Ρέντη και στην συνέχεια παραδέχθηκε πως μετέβη στο «Μελίνα Μερκούρη» για να αφήσει ένα πανό.

Επιπλέον, το άλλοθι που προβάλλει για την νύχτα των επεισοδίων δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί και αναζητούνται οι κάμερες από το ταχυφαγείο, στο οποίο βρισκόταν όπως υποστηρίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ