Στέλιος Πετσας: Σύμπτωση ή αντιγράφει τον Στέφανο Κασσελακη;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα χνάρια που βαδίζει ο Στέφανος Κασσελάκης «πάει με φόρα» ο Στέλιος Πέτσας. Ζήλεψε τη δόξα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πήρε σκύλο στη βόλτα του…

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ως γνωστόν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καθιέρωσε ένα νέο κεφάλαιο στα της πολιτικής. Την ισότιμη παρουσία στις δημόσιες εμφανίσεις του της σκυλίτσας Φάρλι, μέλος της οικογένειας Κασσελάκη – Μάκμπεθ, κατά δήλωση του ζευγαριού.

Τώρα και ο Στέλιος Πέτσας, βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Ν.Δ., αποφάσισε να συνδεθούν οι καθημερινές βόλτες του ιδίου και της συζύγου του, Βασιλικής Τσόγκα, και με τον σκύλο τους. Το «αξεσουάρ σκύλος», άλλωστε, είναι μόδα στους πολιτικούς!

petsas2

Ενα μαλλιαρό, καφέ, καλοκουρεμένο σκυλάκι εμφανίστηκε, λοιπόν, προχθές να περπατά παρέα με το ζεύγος Πέτσα και συνοδεία… όλως τυχαίως παπαράτσι! Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, ο Πέτσας με το σκυλάκι του εθεάθη πρώτη φορά τον περασμένο Ιανουάριο και ύστερα πολλές από τις shopping days του, σε εμπορικό κέντρο των βόρειων προαστίων, τις πέρασε συνοδευμένος από τον σκύλο του. Αυτή τη φορά, όμως, ανέβασε επίπεδο στην εμφάνισή του, καθώς η έξοδος ήταν με κοστούμι!

4764 STEFANOS KASELAKIS 19112023

Πριν από λίγες ημέρες, επίσης, ο ζωόφιλος βουλευτής συμμετείχε και σε δράση του Τομέα Κοινωνικής Ευθύνης και Εθελοντισμού της ΔΗΜΤΟ Διονύσου, της περιοχής όπου μένει, και έγινε συλλογή τροφής για σκυλιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ