Έδωσαν παιδιά σε παιδοβιαστές για «πείραμα»: Η άγνωστη φρίκη στην «πολιτισμένη Γερμανία»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 1970 στο Δυτικό Βερολίνο ο ψυχολόγος Helmut Kentler αποφάσισε να ξεκινήσει ένα πείραμα, για να δει αν οι παιδοφiλοι μπορούσαν να γίνουν στοργικοί γονείς. Έστελνε λοιπόν παιδιά σε παιδòφiλους οι οποίοι αποφάσισαν να γίνουν ανάδοχοι γονείς

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Hildesheim το οποίο διερεύνησε την μαύρη εκείνη υπόθεση, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο πείραμα λάμβανε μέρος για 30 χρόνια με τις ευλογίες του κράτους. Μάλιστα, οι παιδòφiλοι που έπαιρναν μέρος στο πείραμα, δέχονταν και επίδομα παιδιού

Η Deutsche Welle σε δημοσίευμα του αναφέρει ότι ο Kentler θεωρούσε ότι η σεξoυàλικη επαφή ανάμεσα σε ενήλικες και παιδιά είναι ακίνδυνη. Το γερμανικό κράτος όμως, έκανε τα στραβά μάτια και έδινε τις κατάλληλες αμοιβές στους παιδóφiλους του πειράματος Μετά από αρκετά χρόνια το πανεπιστήμιο Hildesheim έβγαλε στο φως της δημοσιότητας διάφορα στοιχεία σχετικά με αυτό το ανατριχιαστικό πείραμα.

Έτσι, δυο θύματα αυτής της ιστορίας, βρήκαν το κουράγιο και έσπασαν την σιωπή τους Εκπαιδευτικά ιδρύματα, το κρατικό γραφείο πρόνοιας και η Γερουσία θεωρούσαν, με βάση την έρευνα, την παιδεραστία “αποδεκτή και υποστηριζόμενη”. Ο Kentler διατηρούσε στενές επαφές τόσο με τους παιδóφiλους που γίνονταν ανάδοχοι γονείς όσο και με τα θύματα.

Όταν τα στοιχεία βγήκαν στην επιφάνεια, τα εγκλήματα του είχαν παραγραφεί και ο περιβόητος…ψυχολόγος, δεν διώχθηκε ποτέ ποινικά Σύμφωνα με το άρθρο της DW, οι ερευνητές βρήκαν ότι πολλοί από τους παιδòφιλους-ανάδοχους ήταν ακαδημαϊκοί καθηγητές, υψηλόβαθμα μέλη του Ινστιτούτου Max Planck, του Ελεύθερου (😂) Πανεπιστημίου του Βερολίνου.

Παράδεισος η Δυτική Γερμανία!

https://twitter.com/ypersivirikos/status/1739021824283811963?s=61&t=69qM24fvfz5o3nkoW_wjtw

ΔΗΜΟΦΙΛΗ