Με μέθοδος μαφίας, η Τουρκία παίρνει αυτό που θέλει από την διεφθαρμένη δύση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναμένεται από την διεθνή κοινότητα η απάντηση των ΗΠΑ, στον ωμό εκβιασμό της Τουρκίας για τα οπλικά ανταλλάγματα που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει, προκειμένου να εγκρίνει (να εγκρίνει ο Ερντογάν!) την ένταξη της Σουηδίας στην συμμαχία του ΝΑΤΟ. Αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά, να όμως που συμβαίνουν!

Τόσο μεγάλη ανάγκη έχει η συμμαχία, δες ΗΠΑ, την Σουηδία στους κόλπους της, ώστε να υποκύπτει μπροστά στον Τούρκο; Και οι άλλες χώρες μέλη της ίδιας συμμαχίας πρέπει και αυτές να προσφέρουν κάποιο τίμημα στον Τούρκο, διότι μέχρι τώρα καμία άλλη χώρα/μέλος δεν δείχνει να έχει την ίδια μεγάλη ανάγκη των ΗΠΑ για την ένταξη της Σουηδίας.

Πασιφανώς πλέον κάποιο κρυφό χαρτί φαίνεται να κρατάνε οι Τούρκοι και εμπαίζουν τους Αμερικάνους, και πάλι καλά που δεν απαιτούν και μερικές …ατομικές βόμβες ως επίπλεον αντάλλαγμα των όσων ήδη ζητούν. Εκτός και αν αναζητείται από πλευράς Μπάιντεν κάποιο πρόσχημα «για την τιμή των όπλων» και έτσι να προχωρήσει, και να ολοκληρωθεί η …δουλειά, με μια Τουρκία να εκμεταλλεύεται τοιουτοτρόπως, με μεθόδους Μαφίας, τις δύο υπερδυνάμεις.

Η έναρξη της προεκλογικής περιόδου στις ΗΠΑ μετρά πλέον μέρες και μέχρι τότε όλα θα δείξουν.

Πριν από λίγο, η επιτροπή της τουρκικής Βουλή ενέκρινε το ψήφισμα για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ. Ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών δήλωσε στην ολομέλεια ότι ο Μπάιντεν διαβεβαίωσε τον Ερντογάν ότι μετά την ένταξη, η Τουρκία θα πάρει τα πολυπόθητα F 16.

Την ίδια στιγμή, η Τουρκία διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στην βόρεια Συρία υπό την ανοχή του λεγόμενου πολιτισμένου κόσμου….

ΔΗΜΟΦΙΛΗ