Ο Κώστας Βαξεβανης για το μπουλινγκ στην κορούλα της Νανσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού, το κοριτσάκι που κράταγε ο Χαρης Δουκας στο Συνταγμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβανης αναφερει:

Αν έχετε αμφιβολία για το πόσο ανόητοι είναι οι ρατσιστές, απλώς δείτε αυτό που έγινε στο Συνταγμα κατά την έλευση του 2024. Ο δήμαρχος Χαρης Δουκας ανέβηκε στη σκηνή με ένα μελαχρινό κοριτσάκι και κατακρίθηκε γιατί έτσι έδειχνε ανεκτικότητα και αγάπη στους αλλοδαπούς.

Το κοριτσάκι είναι τελικώς το παιδί της Νανσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού. Να μισείς έναν άνθρωπο χωρίς να σου έχει κάνει κάτι, μόνο και μόνο γιατί είναι παιδί του Αχμέτ και όχι του Νάσου.

Ποσό βλάκας μπορεί να είσαι;

Επειδή η πλατεία Συντάγματος ήταν όπως κάθε χρόνο γεμάτη με πακιστανούς, αφγανούς αλλά για πρώτη φορά και Παλαιστινίους που ανέμιζαν σημαίες, η πλειοψηφία των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θεώρησαν ότι και το κοριτσάκι είναι προσφυγόπουλο ενώ το ίδιο ακριβώς έγραψαν και μεγάλα αλλα οχι έγκυρα οπως εχουν αποδειξει πολλές φορές, τελικά. 

Οι μισοί έβριζαν τον Δούκα που αντί για κάποιο ελληνόπουλο ανέβηκε στη σκηνή με ένα αλλοδαπό παιδάκι.

Οι άλλοι μισοί αποθεώνουν τον Δούκα, που ανέβασε στην σκηνή το «κοριτσάκι από την Παλαιστίνη»!

Μιλάμε για τσουνάμι βλακείας.

IMG 4733

Το κοριτσάκι που συνόδευσε τον δήμαρχο στο πάλκο της πλατείας Συντάγματος, είναι  η κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου η οποία μάλιστα ήταν και η «οικοδέσποινα» της τελετής και του κορυφαίου μπασκεμπολίστα, Νάσου Γαλακτερού.

Καλή χρονιά Ελλάδα, με περισσότερη εξυπνάδα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ