Κυβέρνηση των ψεμάτων και της προπαγάνδας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Του Βασίλη Βιλιάρδου

«Γεραπετρίτης: Ιερή η Συνθήκη της Λωζάνης, καμία τροποποίηση. Αποτελεί για εμάς ιερό, στέραιο νομικό θεμέλιο. Ζητήματα κυριαρχίας δεν ετέθησαν, ούτε πρόκειται ποτέ να τεθούν».

Έχουμε μία κυβέρνηση που άλλα λέει και άλλα κάνει – ενώ χρησιμοποιεί τα δικά της ΜΜΕ (ΣΚΑΙ εδώ τα #θεοφανεια) για λόγους χειραγώγησης, τα οποία πληρώνει με τα δικά μας χρήματα. Τουλάχιστον ο υφυπουργός που καθαιρέθηκε, ο κ. Συρίγος, σε αντίθεση με τον υπουργό των οθωμανικών υποκλίσεων, είπε την αλήθεια – πικρή μεν, αλλά αλήθεια.

IMG 0218

Έχει δε το θράσος να διαδίδει πως ακόμη και οι μισθοί έχουν αυξηθεί, όταν οι πραγματικοί που μετρούν έχουν κυριολεκτικά καταρρεύσει – σχεδόν στο 1/4 του μέσου της Ευρωζώνης. Επίσης ότι οι Έλληνες δεν ζουν από τα έτοιμα, παρά το ότι οι αποταμιεύσεις το 2022 μειώθηκαν κατά 4% – με την Ελλάδα ξανά θλιβερή πρωταθλήτρια της ΕΕ.

Το ανέκδοτο είναι πως προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια, μπερδεύοντας σκόπιμα τις αποταμιεύσεις με τις καταθέσεις – ισχυριζόμενη πως οι αποταμιεύσεις μειώθηκαν, επειδή οι Έλληνες επενδύουν! Είναι προσβλητικό να αντιμετωπίζονται οι Πολίτες ως εντελώς ανόητοι – κάτι που ασφαλώς δεν ισχύει, ελπίζοντας να το αποδείξουν στις Ευρωεκλογές, όπως πρόσφατα στις δημοτικές στην Αθήνα, όπου το 41% έχασε από το 13% (παγκόσμιο ρεκόρ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ