Ο πατήρ Αντώνιος ξεσπα δηλώνει αθώος για όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για απιστία, υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος στον ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου» και την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, ο πατήρ Αντώνιος δίνει την δική του εκδοχή για τις εξελίξεις. Διώξεις για συνέργεια ασκήθηκαν και σε δύο στενούς συνεργάτες τους, κάτι που ενοχλεί ιδιαιτέρως τον ιερέα.

«Η ποινική δίωξη που μας ασκήθηκε είναι άδικη και αβάσιμη. Μαζί με εμένα κατηγορούνται ακόμη η πρεσβυτέρα και ένα μέλος της οικογένειάς μου, επειδή ήταν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «Κιβωτού του Κόσμου». Συνεχίζονται οι διώξεις για κατηγορίες που δεν στοιχειοθετούνται. Βγαίνουν νέα αδικήματα από το πουθενά. Κατηγορούμαστε για υπεξαίρεση, ενώ η ίδια η πρεσβυτέρα παρέδωσε τα χρήματα που βρίσκονταν στην «Κιβωτό» όταν της ζητήθηκε και εξήγησε πώς δεν είναι δικά μας. Αυτό αναφέρεται και στην έκθεση κατασχέσεων.

Παρέδωσε πάνω από 450 χιλιάδες ευρώ, τα οποία προέρχονται από δωρεές και χορηγίες. Η «Κιβωτός» δεν είχε άλλη πηγή εισοδήματος. Για κάποιο λόγο είμαι ο εχθρός του ελληνικού Κράτους και όχι μόνον» δήλωσε ο πατήρ Αντώνιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ