Κολωνος: Σοβαρότατη καταγγελία για συγκάλυψη επώνυμων παιδοβιαστών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η καθηγήτρια ΕΚΠΑ και Δικαστική Ψυχολόγος-Πραγματογνώμονας και Κοινωνιολόγος, Χριστίνα Αντωνοπούλου, προχώρησε σε δηλώσεις-φωτιά και αποκαλύψεις-βόμβα για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονηςαπό τον Κολωνό, η δίκη για την οποία συνεχίστηκε προ 24ωρου με βασικό κατηγορούμενο τον Ηλία Μίχο, τη μητέρα του παιδιού και άλλα 26 άτομα.

Ήδη, εδώ και αρκετό καιρό οι ψίθυροι περί συγκάλυψης και περίεργων χειρισμών από τις Αρχές δίνουν και παίρνουν και η κ.Αντωνοπούλου μιλώντας στο Kontra Channel ενίσχυσε όλο αυτό το κλίμα που κάνει λόγο για παιδοβιαστές με υψηλές διασυνδέσεις, ακόμα και πολιτικές!

Τα τραύματα που έχουν δημιουργήσει σε αυτό το παιδί οι ειδικοί ψυχολόγοι της αστυνομίας, ούτε οι ίδιοι οι βιαστές δεν τα δημιούργησαν»!

Μάλιστα, η ειδική δικαστική πραγματογνώμονας έκανε λόγο για «μια μεγάλη συγκάλυψη»  και μίλησε συγκεκριμένα για τους ειδικούς ψυχολόγους της Ελληνικής Αστυνομίας!

Τα βέλη της ήταν φαρμακερά:

«Χειρότερη κακοποίηση από ειδικούς ψυχολόγους δεν έχει γίνει ποτέ σε κακοποιημένο παιδί! Τα τραύματα που έχουν δημιουργήσει σε αυτό το παιδί οι ειδικοί ψυχολόγοι της αστυνομίας, ούτε οι ίδιοι οι βιαστές δεν τα δημιούργησαν. Καθοδηγούμενα, υποβολιμαία και με σενάριο για προστασία αυτών που είναι υπεράνω υποψίας και έχουν πολιτική διασύνδεση. Τελεία και παύλα … Θα τα πω και στο δικαστήριο δεν έχω πρόβλημα».

Στη συνέχεια εξήγησε πολύ σύντομα το σκεπτικό της, με βάση τα όσα έχει δει σχετικά με τη φρικιαστική υπόθεση:

«Αν θα δείτε τα βίντεο με τις συνεντεύξεις του παιδιού, ο τρόπος που ρωτά η ψυχολόγος, δεν θα τολμούσε να ρωτήσει μια γυναίκα η οποία έχει ζήσει τη ζωή της. Ένα 12χρονο παιδί είναι εκτεθειμένο στη μεγαλύτερη δευτερογενή κακοποίηση της ζωής του. Αν μπορούσαμε να προστατεύσουμε αυτό το παιδί… πλέον δεν προστατεύεται όταν μπροστά του ο ειδικός του παρουσιάζει συνεχώς άντρες που το κακοποίησαν. Αυτό το παιδί είναι ρημαγμένο, είναι μολυσμένο από τον τρόπο που εξετάζεται. Επομένως δεν μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα αξιόλογα, αμερόληπτα».

Στην παρατήρηση ότι η κ.Αντωνοπούλου λέει δηλαδή ότι «συγκαλύφτηκαν ονόματα επωνύμων παιδοβιαστών», η απάντηση της δικαστικής ψυχολόγου ήταν απόλυτη: «Βεβαίως»!

«Η μάνα έχει θυσιαστεί για τη συγκάλυψη κάποιων άλλων»

«Ξέρετε ότι από τους 26 κατηγορούμενους, οι 20 είναι έξω και μόνο έξι μέσα στη φυλακή;» ρώτησε η Χριστίνα Αντωνοπούλου, η οποία στη συνέχεια εκτίμησε ότι τόσο η μάνα της 12χρονης, όσοι και κάποιοι άλλοι, «θυσιάζονται» στο βωμό αυτής της «συγκάλυψης» που περιέγραψε:

«Είναι μέσα, θυσιάζονται, για παράδειγμα η μάνα. Έχει θυσιαστεί για τη συγκάλυψη κάποιων άλλων. Έχουν ρίξει στάχτη στα μάτια, πολλοί (σ.σ. ένοχοι) διαφεύγουν. Έχουν επιλέξει κάποιους οι οποίοι δεν έχουν την εξουσία να αντιδράσουν και να διεκδικήσουν τη δικαιοσύνη όπως πρέπει. Επέλεξαν κάποιους για να μπορέσουν να πουν ότι λύσαμε το μεγάλο πρόβλημα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ