Επιβεβαιώση του site: «Μπίζνα» Μητσοτάκη 32 εκατομμυρίων ευρώ με τον σύζυγο της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν

Η Ελληνική κυβέρνηση έδωσε € 31.728.747,00 «επιχορήγηση» στον σύζυγο της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ελληνική κυβέρνηση έδωσε € 31.728.747,00 «επιχορήγηση» στον σύζυγο της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen.


Διαβάστε τις αποκαλύψεις του netakias.com:


Η ερευνητική ομάδα του greekcorruption.dk έρχεται με έγγραφα να επιβεβαιώσει τις αποκαλύψεις:

ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΪΕΝ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Η Ελληνική Κυβέρνηση έδωσε € 31.728.747,00 Επιχορήγηση για δαπάνες έρευνας και ανάπτυξης σε μία εταιρεία με την επωνυμία THERACELL LABORATORIES ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, της οποίας μέτοχος κατά 50% είναι η εταιρία Orgenesis.

ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΪΕΝ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Διευθυντής στην εταιρεία Orgenesis είναι o Prof. Dr. Heiko von der Leyen ο οποίος τυγχάνει να είναι ο σύζυγος της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen.

ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΪΕΝ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Εγκάρδιοι φίλοι του Πρωθυπουργικού ζεύγους της Ελλάδος Κυριάκος Μητσοτάκης με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen και ο σύζυγος της Prof. Dr. Heiko von der Leyen με τα € 31.728.747,00 Επιχορήγηση από την Ελληνική Κυβέρνηση για να κάνει πειράματα στην Ελλάδα.

Την απόφαση Αριθμ. απόφ. 68 για την Ένταξη του επενδυτικού σχεδίου της «THERACELL LABORATORIES ΙΚΕ» στις διαδικασίες των Στρατηγικών Επενδύσεων του ν. 4608/2019 (Α’ 66), έκρινε Η ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ στην Αθήνα, στις 23 Νοεμβρίου 2021.

Πρόεδρος της διυπουργικής επιτροπή ήταν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων  Διαβάστε την συνέχεια στο greekcorruption.dk 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ