Ο κορυφαίος Τούρκος μπασκεμπολίστας εκθέτει Μπάιντεν και Μητσοτάκη για τα όπλα στην Τουρκία: Είναι έγκλημα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πραγματικά συγκλονιστικό είναι το μήνυμα που ανάρτησε ο θρύλος του NBA, τούρκος Ενές Καντέρ, με το οποίο κατακεραυνώνει τον Πρόεδρο Μπάιντεν για την απόφασή του να δώσει μαχητικά αεροσκάφη και όπλα στην Τουρκία.

Στο μήνυμα ο Τούρκος μπασκεμπολίστας αναφέρει τα εξής:

Πρόεδρε Μπάιντεν,

Θα έχετε αίμα αθώων στα χέρια σας.

Η πώληση F-16 στον Ερντογάν είναι σαν να πουλάς F-16 στον ISIS, την Αλ Κάιντα, τη Ρωσία, το Ιράν, τη Χεζμπολάχ, τους Ταλιμπάν.

Ο Ερντογάν συνεχίζει να είναι ένας αναξιόπιστος «σύμμαχος» στο ΝΑΤΟ, αλλά μέσω εκβιασμού πήρε τελικά τα όπλα του. Χάρη στον Ερντογάν, ο εκβιασμός είναι η νέα διπλωματία του ΝΑΤΟ.

Ο Ερντογάν θα χρησιμοποιήσει τα νέα αμερικανικά τζετ για να βομβαρδίσει νοσοκομεία, σχολεία, στρατόπεδα προσφύγων, γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένους, υποδομές πολιτών και άλλα.

Πες μου ένα πράγμα που ο δικτάτορας Ερντογάν έκανε διαφορετικά.

Είναι ο ίδιος Ερντογάν που διώξαμε από το πρόγραμμα των F-35, ο ίδιος Ερντογάν που αγοράζει s400 από τη Ρωσία, ο ίδιος Ερντογάν που κράτησε όμηρο έναν Αμερικανό πάστορα, ο ίδιος Ερντογάν που επιτέθηκε σε Αμερικανούς πολίτες σε αμερικανικό έδαφος στην πρωτεύουσα του έθνους. Ο Ερντογάν που χρηματοδοτεί και εξοπλίζει χαρακτηρισμένους τρομοκράτες και τρομοκρατικές οργανώσεις. Μιλάμε για τον ίδιο Ερντογάν που μόλις ενίσχυσε τους δεσμούς με το ιρανικό καθεστώς – το ίδιο καθεστώς που στοχεύει να καταστρέψει την Αμερική και τους Αμερικανούς συμμάχους.

Πρόεδρε Μπάιντεν ενώ δίνεις στον Ερντογάν νέα αεροσκάφη, η Τουρκία υποστηρίζει πλήρως και ανοιχτά το ISIS, τη Χαμάς, την Αλ Κάιντα, το Ιράν, τη Ρωσία, τη Χεζμπολάχ

Δεν θυμάστε πότε η Τουρκία χρησιμοποίησε τα F-16 της για να σκοτώσει τους Κούρδους, να εκφοβίσει τους Κύπριους και τους Αρμένιους και να απειλήσει τα ελληνικά εδάφη πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος;

Επίσης
Η Ελλάδα παίρνει F-35
Η Τουρκία παίρνει F-16

Λοιπόν, πρόεδρε Μπάιντεν, υπονοείτε ότι δεν εμπιστευόμαστε στην Τουρκία την τελευταία μας τεχνολογία, αλλά αποφασίσαμε να τους οπλίσουμε ούτως ή άλλως.

Κύριε πρόεδρε, η διοίκηση επέλεξε να αγνοήσει τον εκβιασμό, τη διπλωματία των ομήρων και όλες τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που συνοδεύουν την Τουρκία.
Η κυβέρνηση Μπάιντεν όχι μόνο το αγνόησε, αλλά επέλεξε να τους ανταμείψει με όπλα για αυτό.

Μην ξεχνάτε ότι η Τουρκία είναι ο δούρειος ίππος για τον Πούτιν και το ιρανικό καθεστώς στο ΝΑΤΟ. Όσο το ΝΑΤΟ περιλαμβάνει την Τουρκία, το ΝΑΤΟ είναι αδύναμο και εκτεθειμένο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ