Η Νούλαντ με αισχρή δήλωση, γκρεμίζει το αφήγημα Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το σάλιο από τους πανηγυρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη και των κυβερνητικών στελεχών για τα F – 35, και ήρθε η γνωστή Βικτώρια Νούλαντ για να μας προσγειώσει ανώμαλα…

Η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών επισκέπτεται την Άγκυρα στις 28-29 Ιανουαρίου. Η Νούλαντ συναντήθηκε με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Χακάν Φιντάνι και συζήτησε το πλήρες φάσμα των διμερών, περιφερειακών και παγκόσμιων θεμάτων για τα οποία συνεργάζονται ΗΠΑ και Τουρκία.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Άγκυρα, η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε επίσης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Πρέσβη Γιλντίζ, τον Τούρκο Υφυπουργό Εξωτερικών Πρέσβη και μίλησε για διμερείς προτεραιότητες και περιφερειακές προκλήσεις στο πλαίσιο του Στρατηγικού Μηχανισμού ΗΠΑ-Τουρκίας.

Η επίσημη δήλωση της Αναπληρώτριας Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ που γκρεμίζει το αφήγημα Μητσοτάκη:

«Εάν μπορούμε να επιλύσουμε το ζήτημα των S-400, το οποίο θέλουμε do. Οι ΗΠΑ θα χαρούν να καλωσορίσουν την Τουρκία πίσω στην οικογένεια των F-35.

Εάν μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτό το ζήτημα, το ζήτημα CAATSA θα εξαφανιστεί και μπορούμε να επιστρέψουμε στις συνομιλίες για τα F-35».

Δείτε φωτογραφίες από τις συναντήσεις της Νούλαντ στην Τουρκία:

IMG 5021IMG 5022IMG 5023IMG 5024

ΔΗΜΟΦΙΛΗ