Αγρότες: Σήμερα φαίνεται ο λόγος που ενοχλούσε ο Σπήλιος Λιβανός…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι αναμφισβήτητα ο χειρότερος υπουργός αγροτικής ανάπτυξης που έχει περάσει τις τελευταίες δεκαετίες. Δεν κατάφερε να διεκδικήσει το παραμικρό για τους Έλληνες αγρότες. Αντίθετα, τους υποχρέωσε να πληρώσουν το μάρμαρο ακόμα και για τις φυσικές καταστροφές που συνιστούν πλέον όχι μόνον οικονομικό, αλλά εθνικό κίνδυνο μετά την τραγωδία στη Θεσσαλία. 

Αφού λοιπόν ο ανεκδιήγητος Λευτέρης Αυγενάκης επιχείρησε να συγκρουστεί και να απαξιώσει τους Έλληνες αγρότες, προκαλώντας την οργή του ίδιου του πρωθυπουργού, τώρα προσπαθεί να τα μαζέψει. Τι έκανε λοιπόν; Από τα 19 μέτρα που εξαγγέλθηκαν, τα 12 είναι δημιούργημα του πρώην υπουργού, Σπήλιου Λιβανού! Ναι, του υπουργού που απαξιώνει ο Αυγενάκης, παρότι ήταν ο άνθρωπος που κράτησε όρθιο τον αγροτικό τομέα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, όπως η πανδημία.

Το γιατί τώρα ο Σπήλιος Λιβανός απομακρύνθηκε από το υπουργείο και σήμερα βρίσκεται στην θέση του ένας τύπος σαν τον Αυγενάκη, είναι κάτι που οπωσδήποτε θα απασχολήσει το ιστορικό του μέλλοντος.

Ίσως να φταίει ότι ο Λιβανός ήταν ανυποχώρητος σε θέματα διαφθοράς και ήταν αυτός που κυριολεκτικά είχε σώσει την ελληνική φέτα, μαζί με τον Έλληνα κτηνοτρόφο. Επιβάλλοντας φυσικά τεράστια πρόστιμα σε όσους επιχείρησαν να νοθεύσουν αυτό το εμβληματικό ελληνικό προϊόν.

Ίσως να φταίει ότι ο Σπήλιος Λιβανός ήταν ένας από τους ελάχιστους Έλληνες υπουργούς που είχε σηκώσει αντάρτικο στην Κομισιόν, όταν είχε διαπιστώσει ότι περικόπτονταν οι επιδοτήσεις για το Νότο, προς όφελος του Βορρά.

Δείτε το σχετικό βίντεο – ντοκουμέντο

Σίγουρα πάντως ο λόγος της απομάκρυνσης του δεν ήταν το προβοκατόρικο βίντεο με τον Πέτρο Δούκα στην επίσκεψη του στην Σπάρτη. Εάν ήταν έτσι, τότε οι μισοί υπουργοί του Μητσοτάκη θα είχαν «αποκεφαλιστεί»…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ