Γιάννης Απατσίδης: Παράγοντες του υπουργείου Δικαιοσύνης εν αγνοία προφανώς Φλωρίδη ζημιώνουν το Δημόσιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοβαροτατη καταγγελία του δικηγόρου, Γιάννη Απατσίδη, που σε διαδικτυακή του παρέμβαση αποκαλύπτει ότι συγκεκριμένοι παράγοντες του Υπουργείου Δικαιοσύνης εν αγνοία προφανώς του Υπουργού, Γιώργου Φλωρίδη, και κατόπιν άτυπης εισήγησης ορισμένων Ιατροδικαστών (σε κάποιες περιπτώσεις) προς ικανοποίηση εξυπηρετήσεων ζημιώνουν εν γνώσει τους το Δημόσιο.

«Άλλο σκάνδαλο τώρα.

Οι πεφωτισμένοι (συγκεκριμένοι) παράγοντες του Υπουργείου Δικαιοσύνης εν αγνοία προφανώς του Υπουργού Δικαιοσύνης και κατόπιν άτυπης εισήγησης ορισμένων Ιατροδικαστών (σε κάποιες περιπτώσεις) προς ικανοποίηση εξυπηρετήσεων ζημιώνουν εν γνώσει τους το Δημόσιο:

1. Προκηρύσσουν θέση ανειδίκευτου ήτοι Άνευ Ειδικότητος Ιατρού στην Ι.Υ. Θεσσαλονίκης και Αθηνών, για να κάνει τι ; Να πληρώνεται τον μισθό του. Να κάνει παραλληλα ειδικότητα. Και να γίνουν τα ρουσφετάκια. Κυρία Ζαγγελίδου κύριε Καρακούκη συμφωνείτε προφανώς ή έχετε αντιδράσει και δεν το ξέρουμε.

2. Προκηρύσσουν θέση Νεκροτόμου στη Σύρο ενώ γνωρίζουν ότι δεν λειτουργεί η εν λόγω υπηρεσία αλλά δεν μεταθέτουν και κάποιον εκεί. Γιατί; Για να αποσπαστεί μήπως στην Ι.Υ. Αθηνών ο συγκεκριμένος Νεκροτόμος ενώ π.χ. η Ι.Υ. Ναυπλίου και Καλαμάτας που δεν έχει Νεκροτόμο δεν λειτουργεί επί καιρό, με αποτέλεσμα 3 ιατροδικαστές να μην μπορούν να εκτελέσουν έργο;

3. Προκηρύσσουν θέσεις βιολόγων και παθολογοανατόμων σε υπηρεσίες που δεν έχουν Εργαστήρια. Υπάρχουν τοπικοί Βουλευτές που θέλουν να κάνουν εξυπηρετήσεις;

Η κυρία Βίκυ Γιαβή και η κυρία Παπανώτη καθώς και οι εκτελούντες χρέη προϊσταμένου των κεντρικών υπηρεσιών Αθηνών Θεσσαλονίκης και Πειραιά έχουν την πρώτιστη ευθύνη».

IMG 2132

ΔΗΜΟΦΙΛΗ