Δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματά μας, λένε στις πρώτες δηλώσεις τους οι Αγροτες που συναντήθηκαν με τον πρωθυπιυργο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιστρέφουν στα μπλόκα οι αγρότες μετά την συντάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να εξετάσουν τις κινήσεις τους μετά τις εξαγγελίες για τα μέτρα στήριξης. Ο πρόεδρος των αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, δήλωσε μετά τις συνομιλίες με τον πρωθυπουργό: «Δεν έχει ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτημάτων μας, θα πάμε στα μπλόκα, θα ενημερώσουμε τους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».

«Πιστεύουμε ότι ο αγώνας μας πρέπει να συνεχιστεί, να δυναμώσουν και άλλο τα μπλόκα για να ικανοποιηθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό τα αιτήματα επιβίωσης που έχουμε. Θα αποφασίσουμε στα μπλόκα τα επόμενα βήματά μας. Ο αγώνας συνεχίζεται» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού αγροτικού Συλλόγου τόνισε: «Σε μία διαπραγμάτευση πάντα κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις αλλά εμείς δεν έχουμε περιθώρια να χάσουμε. Αρμόδιοι να αποφασίσουν είναι οι ίδιοι οι αγρότες. Θεωρώ ότι έγινε εποικοδομητικός και εν πολλοίς, ουσιαστικός, διάλογος. Τις αποφάσεις θα τις πάρουν οι αγρότες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ