Αποσύρουν αστυνομικούς ακόμα και από δικαστές που απειλούνται, αλλά διαθέτουν ολόκληρο στρατό στον Μητσοτάκη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πληροφορίες λένε ότι για την ασφάλεια του Κυριάκου Μητσοτάκη χρησιμοποιούνται περισσότεροι από… 150 αστυνομικοί χωρίς να συνυπολογίζεται η… ευρύτερη οικογένειά του.

Πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή να μειωθούν στο μισό οι αστυνομικοί που φρουρούν πολιτικούς και άλλα πρόσωπα – η λίστα των όποιων αν γινόταν ποτέ γνωστή θα προκαλούσε σεισμό.

Είπε μάλιστα ότι ο ίδιος θα μειώσει κατά το ίδιο ποσοστό και τη δική του φρουρά.

Έκτοτε άλλαξε υπουργό στην Κατεχάκη, αλλά οι περικοπές δεν έγιναν – ή τουλάχιστον δεν υπάρχει καμία ένδειξη για αυτό.

Αντίθετα οι πληροφορίες λένε ότι για την ασφάλεια του Πρωθυπουργού χρησιμοποιούνται περισσότεροι από… 150 αστυνομικοί – χωρίς να συνυπολογίζεται η… ευρύτερη οικογένειά του.

Το αντιλαμβάνεται άλλωστε όποιος περάσει έξω από το σπίτι του, στον περιφερειακό του Λυκαβηττού και δει πόσο… πυκνοκατοικημένοι είναι οι γύρω δρόμοι.

Την ίδια στιγμή ενώ ο Κ. Μπακογιάννης διέθεσε 18 αστυνομικούς – όπως δημοσιεύθηκε – για τον διάδοχό του, αποσπάστηκαν – από τη φρουρά του ΠΑΣΟΚ – μόλις δυο και… εξετάζεται το αίτημα του για αύξηση τους.

Κάτι σάπιο υπάρχει σ’ αυτό το σύστημα των φρουρήσεων… Ακόμη και ότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν πρόκειται για φρούρηση, αλλά για… παρακολούθηση ακούγεται…

Γ.Λ. ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ