Η Ουκρανία ο πρώτος πελάτης του μαχητικού αεροσκάφους ΚΑΑΝ της Τουρκίας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ συνεχίζεται η αντίστροφη μέτρηση για το εθνικό μαχητικό αεροσκάφος KAAN, ανακοινώθηκε ο πρώτος πελάτης του αεροσκάφους. Ο πρεσβευτής της Ουκρανίας στην Άγκυρα, Βασίλ Μποντνάρ, ανακοίνωσε ότι είναι πρόθυμοι να αγοράσουν μαχητικά αεροσκάφη KAAN από την Τουρκία, γράφει τουρκικό δημοσίευμα.

Είναι σημαντικό, όπως σημειώνεται, καθώς η συναρπαστική αναμονή συνεχίζεται, ανακοινώθηκε ο πρώτος πλειοδότης για το μαχητικό αεροσκάφος νέας γενιάς.

Μιλώντας στο CNN Turk, ο πρεσβευτής της Ουκρανίας στην Άγκυρα, Βασίλ Μποντνάρ, μίλησε για το τι συμβαίνει στο πεδίο καθώς ο πόλεμος με τη Ρωσία μπαίνει στον τρίτο χρόνο, τις προβλέψεις του για την επόμενη διαδικασία και το σημείο που έφτασε στις σχέσεις με την Τουρκία.

«Θα αγοράσουμε KAAN από την Τουρκία»

Ο πρέσβης της Ουκρανίας στην Άγκυρα, ανακοίνωσε ότι θέλουν να αγοράσουν το μαχητικό αεροσκάφος KAAN από την Τουρκία.

«Μπορούμε να παράγουμε τον εξοπλισμό του γρήγορα»

Ο Βασίλ Μποντνάρ ανέφερε ότι οι ουκρανικές ομάδες εργάζονται εντατικά για το έργο KAAN:

Η Ουκρανία εξακολουθεί να εργάζεται στον κινητήρα KAAN. Αυτή δεν είναι μια νέα ιδέα, οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν πριν από τον πόλεμο. Έχουμε αρκετές εταιρείες με διαφορετικές εμπειρίες στο σχεδιασμό κινητήρων. Ναι, υπάρχει ένα είδος κοινοπραξίας ουκρανικών εταιρειών που ανταγωνίζονται άλλους διεθνείς και εγχώριους κατασκευαστές για αυτόν τον κινητήρα. Ωστόσο, η Ουκρανία έχει εμπειρία και μια καλή ετικέτα συνεργάτη και μπορούμε να παράγουμε γρήγορα εξοπλισμό με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που είναι πολύ απαραίτητα για αυτό το αεροσκάφος. Η δημιουργία μιας τέτοιας εξέλιξης θα φέρει επίσης ισχυρή προστιθέμενη αξία για την τουρκική πλευρά.

«Πιστεύω ότι το KAAN μπορεί να έχει όλες τις δυνατότητες να ανταγωνιστεί με F35 και F22»

Μάλιστα ο Μποντνάρ δήλωσε ότι η Ουκρανία θα διαπραγματευτεί με την Τουρκία για την πώληση του KAAN:

Γιατί το να έχεις τη δική σου παραγωγή που βασίζεται σε νέες τεχνολογίες αποτελεί πρόοδο όχι μόνο στην ενίσχυση της ασφάλειας και της άμυνας, αλλά και στο να μπορείς να ανταγωνιστείς στις αγορές. Πιστεύω ότι το KAAN μπορεί να έχει όλες τις δυνατότητες να ανταγωνιστεί τα F35 και F22 και αυτή είναι η ιστορία του μέλλοντος. Έτσι, όπως είπαμε, αν καταφέρουμε να κάνουμε αυτό το success story και να αποτρέψουμε την επιρροή τρίτων τόσο στην Ανατολή όσο και στη Δύση, θα είμαστε από τους ισχυρότερους στην περιοχή. Επιπλέον, δεν θα αγοράσουμε μόνο KAAN, αλλά θα το χρησιμοποιήσουμε. Ξέρουμε επίσης πού να το χρησιμοποιήσουμε.

Μπορεί να υπερβεί 1,8 φορές την ταχύτητα του ήχου

2 76

Το KAAN, είναι βασισμένο σε εθνικό στο σχεδιασμό, έχει άνοιγμα φτερών 14, ύψος 6 μέτρα και μήκος 21 μέτρα. Το πιλοτήριο είναι για ένα άτομο.

Το KAAN, το οποίο μπορεί να φτάσει σε μέγιστο ύψος 55 χιλιάδων ποδιών, θα μπορεί να πετά 1,8 φορές ταχύτερα από τον ήχο στα 40 χιλιάδες πόδια.

Οι δίδυμοι κινητήρες, η υψηλή ευελιξία, η χαμηλή ορατότητα στο ραντάρ, η ικανότητα μεταφοράς όπλων στο κύτος και η ικανότητα ηλεκτρονικού πολέμου είναι από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του KAAN.

Θα κάνει τη διαφορά με τις ανώτερες δυνατότητές του

Με το KAAN, η Τουρκία θα πάρει τη θέση της μεταξύ των χωρών με μαχητικά αεροσκάφη 5ης γενιάς.

Το εθνικό πολεμικό αεροσκάφος θα δώσει την ευκαιρία να επιτεθεί στρατηγικά κάθε είδους στόχους αέρος-αέρος και αέρος-εδάφους.

Θα κάνει τη διαφορά με την υψηλή εμβέλεια μάχης αέρα και τα ακριβή και πλήρη χτυπήματα με υπερηχητική ταχύτητα.

ensonHaber

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ